ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μικρή βελτίωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο και στη Θράκη

Μοιραστείτε το στο facebook
Βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο και στη Θράκη με τα φαινόμενα να περιορίζονται σταδιακά στα ανατολικότερα τμήματα και άνοδο της.. θερμοκρασίας, περιμένουμε για σήμερα, Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους και τοπικά στο Σαρωνικό ισχυρούς.

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνειστους 21 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά από τα δυτικά τμήματα θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους και στα νότια τοπικά ισχυρούς. Μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 με 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου