ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ούτε ΣΤΑΖΙ να ήταν η Τρόικα

Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κ.λπ.
Ιδού λοιπόν μερικά ονοματεπώνυμα υπαλλήλων που μπορούν να απολυθούν. Αφού σύμφωνα με το «Der Spiegel» η τρόικα μας ζητά διευθύνσεις και ονόματα όσων θα απολυθούν από το δημόσιο τομέα μέσα στη χρονιά, ας τους δώσουμε όλη την προηγούμενη κυβέρνηση και μερικούς από τη σημερινή να ησυχάσουν.
Σοβαρά τώρα. Αν αληθεύει το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού τότε οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει. Το να ζητούν λίστα με ονοματεπώνυμα υπαλλήλων που θα φύγουν μέχρι το τέλος του 2013, καθιστά κάθε διαπραγμάτευση αστεία. Κι αν δε μας λένε ότι θα πάρουμε τη δόση μόνο αν τους δώσουμε τη λίστα, τότε η γελοιότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Υπάρχουν και κάποια όρια στην όλη κουβέντα. Από τη στιγμή που η χώρα πήρε τις οδυνηρές αποφάσεις που έπρεπε, τότε ας μας αφήσουν να ηρεμήσουμε λίγο, να μας δώσουν τα χρήματα να ανοίξει κάπως ένα παράθυρο αισιοδοξίας.
Γιατί αλλιώς η κοινωνική εξέγερση που θα έρθει θα τους σαρώσει όλους.
Αλλά αν πάλι επιμένουν στη λίστα, υπάρχουν μια σειρά από κρατικοδίαιτοι που παίρνουν ένα σωρό λεφτά. Ας τους διώξουμε αυτούς, ας τους θυσιάσουμε στο βωμό της δόσης και κανένας δε θα διαμαρτυρηθεί.
Όλα τα άλλα είναι κωμικοτραγικά.
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου