ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Με έξωση κινδυνεύει ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Μοιραστείτε το στο facebook
Νέα δραματική τροπή παίρνει η ζωή του δημοφιλούς πρωταγωνιστή και γόη της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, Ανδρέα Μπάρκουλη...
Όπως αναφέρει η Espresso ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα γνωστά σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία «μας έχουν πνίξει τα χρέη. Η κατηφόρα μας ξεκίνησε το καλοκαίρι με τη δύσκολη εγχείρηση που έπρεπε να κάνω γιατί διέτρεχα μεγάλο κίνδυνο. Για να τα βγάλουμε πέρα δανειστήκαμε χρήματα και όλο αυτό μας έβγαλε εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να χρωστάμε ενοίκια. Χρωστάμε ακόμη και στο φαρμακείο που μας προμηθεύει φάρμακα του Ανδρέα, τα οποία είναι πάρα πολλά και πανάκριβα».

Η μόνη λύση πλέον για την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι η διαμονή του στο «Σπίτι του ηθοποιού», που θα ανοίξει τις πόρτες του τα Χριστούγεννα, στηρίζοντας ανθρώπους που πρόσφεραν στον πολιτισμό και σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης και επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου