ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πάει τρελάθηκε ο κόσμος: Τα μίντια στηρίζουν Σαμαρά και χτυπάνε το ΠΑΣΟΚ!

Μοιραστείτε το στο facebook
Πρέπει να προσέξουν εκεί στο Μαξίμου για την όψιμη στήριξη των νταβατζήδων βορείων και νοτίων προαστίων. Οι ευκαιριακές φιλίες και τα «κολλητηλίκια» είναι πολύ επικίνδυνα…


Μακάρι η απόφαση των Βρυξελλών να αποδειχθεί μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα. Και μακάρι μέρος από τα χρήματα να μπουν στην πραγματική οικονομία, να πληρωθούν οφειλές σε επιχειρήσεις, φαρμακοποιούς, κατασκευαστές κ.λπ. αλλά και να επιστραφεί το ΦΠΑ που υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Άλλωστε, αυτή είναι και η πρώτη επιλογή του Σαμαρά, δεν είναι τρελός να μη θέλει να βελτιώσει την εικόνα της οικονομίας και να δημιουργήσει ένα ασφαλές δίχτυ κοινωνικής προστασίας.
Ωστόσο, κατά ένα περίεργο τρόπο από προχθές διάφορα κανάλια και δημοσιογράφοι έχουν πνιγεί στα… σάλια τους από το γλείψιμο που κάνουν στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Σαμαρά και τον Στουρνάρα. Άλλοτε σφοδροί επικριτές έχουν γίνει πιο κυβερνητικοί από όλους ενώ η πολιτική ορισμένων καναλιών, μεγαλοκαναλαρχών και εκδοτών έχει μεταστραφεί πλήρως.
Αν έβλεπε για παράδειγμα κανείς το δελτίο ειδήσεων του Mega και το θέμα για το υπουργικό συμβούλιο θα νόμιζε ότι βγαίνει κατ’ ευθείαν από το στούντιο της… Συγγρού.
Τι λεφτά που θα πέσουν στην αγορά και θα αλλάξει το κλίμα, τι ότι ο Σαμαράς δίνει εντολές στους υπουργούς για να πληρώσουν τα ληξιπρόθεσμα, τι ότι η κυβέρνηση είχε μια μεγάλη επιτυχία που προσπαθεί να κεφαλοποιήσει.
Μιλάμε για το ίδιο κανάλι και τους ίδιους πάνω – κάτω δημοσιογράφους που έλεγαν μετά το ναυάγιο του προηγούμενου Eurogroup ότι η κυβέρνηση πήγε απροετοίμαστη, ότι δεν είχε σχέδιο και άλλα τέτοια. Ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει τόσο φιλικά προς τη ΝΔ που θα πρέπει να ανησυχούμε σφόδρα. Ποτέ άλλοτε το κόμμα και προσωπικά ο Σαμαράς δεν είχαν τόσο μεγάλη στήριξη από κανάλια και εφημερίδες. Κι από την άλλη ο Βενιζέλος να κατηγορεί 5-6 δημοσιογράφους ότι έχουν πάρει εργολαβία να καταστρέψουν το ΠΑΣΟΚ, λες και χρειάζονται κι άλλοι για κάτι τέτοιο, δεν το καταφέρνει και μόνος του.
Το ΠΑΣΟΚ να ουρλιάζει για χτυπήματα που του κάνουν τα Μέσα Ενημέρωσης και η ΝΔ να έχει όλα τα Μέσα με το μέρος της ενώ ο μέχρι πρότινος «απόβλητος» Σαμαράς να είναι σήμερα ο σωτήρας της χώρας. Πάει τρελαθήκαμε εντελώς, γύρισε ο κόσμος ανάποδα.
Όμως, εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο, όλοι αυτοί οι όψιμοι παρατρεχάμενοι της δημοσιογραφίας έχουν τον σκοπό τους. Άλλωστε μέχρι πρότινος είχαν κάνει… φωστήρα της πολιτικής και της οικονομίας τον Παπανδρέου, στον Σαμαρά θα «κωλώσουν»;
Πρέπει να προσέξουν λοιπόν εκεί στο Μαξίμου για την όψιμη στήριξη των νταβατζήδων βορείων και νοτίων προαστίων. Οι ευκαιριακές φιλίες και τα «κολλητηλίκια» είναι πολύ επικίνδυνες.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου