ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ανασχηματισμό αλλά όχι πρόωρες εκλογές ζητούν οι πολίτες

Εντυπωσιακές μεταβολές και νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και την κοινωνία αφήνει πίσω της η ψήφιση του πακέτου μέτρων του τρίτου μνημονίου..


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για τα Παραπολιτικά, οι πολίτες στο ερώτημα «τι θα ήταν πιο ωφέλιμο να συμβεί για τη χώρα μετά την ψήφιση των μέτρων», απαντούν, 30,5% «ανασχηματισμός», 28,2% «να παραμείνει η κυβέρνηση ως έχει», ενώ το 29,8% ζητά πρόωρες εκλογές. Δεν απαντά το 11,5%.

Στην ερώτηση αν η ΔΗΜ.ΑΡ. πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση αφού δεν ψήφισε τα μέτρα, οι ερωτηθέντες απαντούν κατά 58,2% να μείνει, ενώ 32% να φύγει.

Σχετικά με το πακέτο των μέτρων και την πρωθυπουργική δήλωση πως «κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν» και πως η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια διαπραγματεύσεων, οι ερωτηθέντες είναι κατηγορηματικοί. Το 73% πιστεύει πως υπήρχαν κι άλλα περιθώρια διαπραγμάτευσης, ενώ το 21,2% ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν απαντά το 5,8%.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στην ερώτηση ποια στάση έναντι των μέτρων θα επέλεγαν αν βρίσκονταν στη θέση των βουλευτών.

Το 69,7% θα καταψήφιζε το πακέτο των επώδυνων μέτρων έναντι 26,2% που θα το στήριζε, ενώ δεν απαντά το 4,1%. Εντυπωσιακό είναι όμως το αποτέλεσμα και στο ερώτημα «πιστεύετε ότι το να ανήκει η χώρα μας στην ευρωζώνη είναι ωφέλιμο ή επιζήμιο;»: Ωφέλιμο εκτιμά το 65,2% των ερωτηθέντων και επιζήμιο το 31%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου