ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Οι φάλαινες δεν κινδυνεύουν από τις γεωτρήσεις, αλλά από ορισμένους … ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Μοιραστείτε το στο facebook
Η διαδικασία για να γίνουν γεωτρήσεις στο Αιγαίο και το Ιόνιο για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση..
και ο τότε υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Μανιάτης, είχε πάρει πάνω του όλο το θέμα. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, προωθείται και από την παρούσα κυβέρνηση, διότι ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί η Ελλάδα να μη γίνει… Αραβία, ωστόσο, αξίζει το κόπο να «ψαχτεί» μήπως στο μέλλον λύσει πολλά από τα οικονομικά της προβλήματα.
Κάποιοι, όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο ή για να ακριβολογούμε χωρίς τον… ευρωβουλευτή Κρίτων Αρσένη. Ο κ. Αρσένης, του ΠΑΣΟΚ, φυσικά βγήκε και είπε ότι οι γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη θέτουν σε κίνδυνο τις φάλαινες και τα δελφίνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι σεισμικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Ιονίου μπορούν να αποβούν μοιραίες για τα δελφίνια και τις φάλαινες της εκτός Αιγαίου Ελλάδας».
Και αμέσως ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, του απάντησε: «Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης να είναι σίγουρος ότι τα θαλάσσια κήτη του Ιονίου κινδυνεύουν λιγότερο από τις σεισμικές έρευνες, απ´ ό,τι κινδυνεύουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας από ορισμένες πρωτοβουλίες Ελλήνων ευρωβουλευτών».
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ. Ο γραμματέας της Κ.Ο. τα… χώνει στο πουλέν του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έκανε ευρωβουλευτή τον Κρίτωνα Αρσένη στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ σε πιο… πράσινες πεδιάδες. Όμως, ενώ ο κόσμος χάνεται και οι γεωτρήσεις του δίνουν μια ελπίδα, ο Κρίτωνας ενδιαφέρεται για τις φάλαινες.
Τελικά η Ευρωβουλή χτίζει πολλά… παχύδερμα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου