ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αλέξης ο Μεγαλομανής…

Μοιραστείτε το στο facebook
«Για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, στην Ευρώπη, η λέξη ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει απελευθέρωση από τις πολιτικές των Μνημονίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι, πλέον, συνώνυμο..
αντίστασης και ελπίδας».
Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, ο μεγαλομανής πρόεδρος των συνιστωσών ο οποίος αφού βλέπει εαυτόν ως… Αλέξη Ομπάμα που κάνει τα ίδια με τον Αμερικανό πρόεδρο, τώρα πιστεύει ότι σε όλη την Ευρώπη η ελπίδα έχει πρόσωπο και είναι το δικό του.
Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Il Manifesto», επανέλαβε το δικό του… μανιφέστο το οποίο προβλέπει μπλόκο στους επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε… μούγγα σε ότι αφορά τη συμφωνία με την HP; Καμιά καταγγελία; Δε θα μιλήσει για το διεθνή αμερικανικό ιμπεριαλισμό που σε συνεργασία με τον κινεζικό ιμπεριαλισμό πάνε να διαλύσουν τη χώρα;
Εν πάση περιπτώσει, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να συκοφαντεί ανά την Ευρώπη την Ελλάδα και να την εμφανίζει ως μια χώρα που καλό θα είναι οι υποψήφιοι επενδυτές να απομακρυνθούν διότι μόλις γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα τους διώξει όλους. Κάτι σαν Τσάβες της Ευρώπης δηλαδή. Ο πρόεδρος διαμηνύει ότι «κανένας από εμάς δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα των κοινών αγαθών, των υποδομών, των παραλιών της χώρας μας. Ο κόσμος θα υπερασπισθεί τον δημόσιο χαρακτήρα των εταιριών κοινής ωφέλειας, πρώτα απ’ όλα της ύδρευσης και της ενέργειας, τον δημόσιο χαρακτήρα της παιδείας και της υγείας, το περιβάλλον και τις ακτές μας». Ο κ. Τσίπρας προειδοποιεί ότι «θα υπάρξει καθολική αντίδραση, και το γνωρίζουν. Για το λόγο αυτό, ίσως, η κυβέρνηση μείωσε τις ιδιωτικοποιήσεις στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έναντι των πενήντα δισεκατομμυρίων ευρώ που προβλέπονταν αρχικά. Το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες και η Φρανκφούρτη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν πωλείται».
Αδιάβαστος εδώ ο κ. Τσίπρας. Πενήντα δις ήταν το σύνολο, αυτό έλειπε να υπήρχε πρόγραμμα για 50 δις το χρόνο, τότε θα ήμασταν ζάμπλουτοι ως χώρα.
«Το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί και να σταλεί στον κάδο απορριμμάτων της ιστορίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσθέτει ότι το κόμμα του «τάσσεται υπέρ του να σβηστεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και να εγκριθεί μορατόριουμ σε ότι αφορά την αποπληρωμή της οικονομικής βοήθειας, ώστε να δημιουργηθεί ανάπτυξη και απασχόληση και να μπορέσει να μπει, και πάλι, σε θετική τροχιά η οικονομία». Κι επαναλαμβάνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεαλιστικό σχέδιο για την απασχόληση, το οποίο γίνεται κάθε μέρα πιο αναγκαίο για την χώρα». Για την πολιτική συμμαχιών του κόμματός του ο κ. Τσίπρας σημειώνει  «δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ σχέσεις με την Ευρώπη των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων».
Είναι εμφανής η μεγαλομανία ενός πολιτικού παλαιάς κοπής που είδε το κόμμα του από 4% να πηγαίνει στο 26% και νόμισε ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα της σύγχρονης ιστορίας. Νομίζει ότι είναι ο Ανδρέας της δεκαετία του 70 ο οποίος με τον να μιλά για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος της χώρας. Όμως, ο Τσίπρας ούτε Ανδρέας είναι, ούτε Ομπάμα φυσικά, ούτε καν Τσάβες. Καλά θα κάνει, όμως, να πάψει να τρομάζει τις επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη. Εκτός κι αν το να μη χαλάσει το χατίρι των βολεμένων συντεχνιών αποθηκεύει το μέλλον της χώρας.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου