ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Περίεργη ροζ ιστορία έχει αναστατώσει το νοσοκομείο Πύργου

Μοιραστείτε το στο facebook
Ποια είναι η ροζ ιστορία που έχει αναστατώσει γιατρούς και νοσοκόμους στο νοσοκομείο του Πύργου; Tι συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου;.
Δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα με αξιωματούχους σε ροζ βίντεο, είναι και άλλά που αναστατώνουν την κοινή γνώμη. Όλα ξεκίνησαν όταν νοσοκόμα στο νοσοκομείο Πύργου κατηγόρησε παρουσία τρίτων γιατρό του νοσοκομείου για σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια υποστήριξε ότι την θώπευσε. Από την πλευρά του ο γιατρός μόλις πληροφορήθηκε τα όσα υποστηρίζει η νοσηλεύτρια κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η νοσοκόμα του νοσοκομείου Πύργου πέρασε από την Αστυνομία για να ρωτήσει αν έχει γίνει καταγγελία εις βάρος της, και η Αστυνομία τη συνέλαβε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η ροζ ιστορία δεν έχει όμως εδώ τέλος. Η νοσοκόμα κατέθεσε και εκείνη μήνυση σε βάρος του γιατρού για σεξουαλική παρενόχληση. Έτσι και οι δυο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πύργου, απ” όπου και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ήδη διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση.
 
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου