ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η καταναλωτική μανία «σκότωσε» τον Μάικλ Τζάκσον

Μοιραστείτε το στο facebook
Τρία χρόνια μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, οι αποκαλύψεις σχετικά με τις τελευταίες ημέρες της ζωής του έρχονται να ρίξουν λίγο.. περισσότερο φως στην κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο τραγουδιστής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο λόγος που ο τραγουδιστής συμφώνησε το 2008 να κάνει άλλη μία περιοδεία, ήταν το γεγονός ότι είχε ξοδέψει σχεδόν όλη την περιουσία του. Το πρώτο μεγάλο χτύπημα για τον πάμπλουτο Τζάκσον ήταν η αποζημίωση-μαμούθ των 18 εκατομμυρίων ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει στην οικογένεια του Μόργκαν Τσάντλερ, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.


Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Τζάκσον ξόδευε 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μόνο για τις μετακινήσεις του και για την αγορά παλιών αντικειμένων. Άλλα 4 εκατομμύρια του στοίχιζε η συντήρηση του ράντσου Neverland και οι αμοιβές του προσωπικού.


Ο ίδιος ο Τζάκσον είχε περιέλθει σε τραγική κατάσταση, προσπαθώντας διαρκώς να κρατηθεί μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Είχε καταφύγει με τα παιδιά του στο Μπαχρέιν, όπου, φυσικά, εξακολουθούσε να σκορπά χρήματα σε κάθε είδους υπερβολικές αγορές.


Υπό αυτές τις συνθήκες ο Τζάκσον δέχθηκε να κάνει τις συναυλίες. Παρόλο που είχε χάσει βάρος και είχε πρόβλημα με τη χρήση χαπιών, ο «Βασιλιάς της ποπ» ήταν ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στη σκηνή. Όμως, το άγχος του αυξήθηκε όταν, κατόπιν πιέσεων από χορηγούς, οι 20 συναυλίες έγιναν 50.


Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις και εκατοντάδες χιλιάδες εισιτήρια είχαν μοσχοπουληθεί. Όμως ο Τζάκσον δεν επέστρεψε ποτέ. Στις 25 Ιουνίου του 2009 βρέθηκε νεκρός στο Λος Άντζελες και πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σταρ που χάθηκαν πρόωρα, βουτηγμένοι στα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου