ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ

Από το SKITSOBLOG

Κυριακή απόγευμα, από τις ελάχιστες, πλέον,  ευκαιρίες  για καφέ και ενημέρωση. Αφελές ζάπινγκ, τηλεοπτικό και ιντερνετικό, και..
σκέψεις που προσπαθούν να μπουν σε μια σειρά. Τι θα γίνει με τα μέτρα; Πρέπει να γίνουν εκλογές ή θα είναι καταστροφή για τη χώρα; Τι θα γίνει με τις διαδηλώσεις την εβδομάδα που έρχεται;
Και ξαφνικά η απίστευτη είδηση: "Σε νέα απεργία προχωρούν αύριο Δευτέρα (05/11) οι δημοσιογράφοι, καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, επαναφέρει στη Βουλή την τροπολογία για την ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ."
Είναι δυνατόν; Ο Στουρνάρας ήδη χαμογελάει χαιρέκακα. Πέτυχε τον σκοπό του. Μία ακόμα ημέρα χωρίς νέα. Χωρίς πάνελ. Χωρίς τροφή για σκέψη. Γιατί όσο περίεργο και να σας φαίνεται, ακόμα και η πιο βλακώδης, μονότονη και προπαγανδιστική δημοσιογραφική εκπομπή είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ. Τη σιωπή που μόνοι σας, οι δημοσιογράφοι, επιβάλλετε στους εαυτούς σας (και κατ' επέκταση και σε εμάς υπόλοιπους).
Από όλους τους άλλους κλάδους, εσείς θα έπρεπε να ξέρετε καλύτερα: η μάχη δίνεται με το λόγο, όχι με το στόμα κλειστό. Ο εργαζόμενος απεργεί για να βγάλει προς τα έξω τα αιτήματά του, τα οποία δεν μπορεί να ανακοινώσει, κλεισμένος στο χώρο της εργασίας του. Εσείς, απεργώντας, κλείνετε τα αιτήματά σας (και τα αιτήματα των υπολοίπων) στη σιωπή και την ανυπαρξία. 10 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου, στις μέρες μας, είναι πολυτιμότερα από μία μικρή διαδήλωση. Φανταστείτε πόσες διαδηλώσεις είναι όλος ο τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός, γραπτός, ιντερνετικός λόγος μαζί.
Η λύση, για εσάς, θα ήταν ακριβώς το αντίθετο της απεργίας. Η υπερεργασία. Ζητήστε (επιβάλετε με τον τρόπο σας) για ένα 24ωρο περισσότερο χρόνο ενημέρωσης από τα κανάλια που εργάζεστε. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
 Καλέστε κόσμο, διαφορετικές φωνές, να συζητήσουν, να επιχειρηματολογήσουν, να φωνάξουν, να μαλώσουν, να αντιδράσουν, να κάνουν τέλος πάντων κάτι.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ.
Έτσι, απλά, δίνετε χρόνο στον αντίπαλο και βοηθάτε το έργο του.
Είμαι ένας απλός πολίτης και είστε η 4η εξουσία.
Μην παραδίδετε την εξουσία.
Μην παραδίδετε τα όπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου