ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Νεκρός σε τροχαίο ο καθηγητής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αργύρης Καλλιάφας

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα λίγο πριν τις 5 όταν ένας άνδρας οδηγός Ι.Χ. έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε στο ύψος της δυτικής αποβάθρας στο Ρίο, με..
αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να διαγράψει μια τρελή τροχιά, να καταλήξει μια κολώνα και να εγκλωβιστεί λόγω της σύγκρουσης.
Ο 62χρονος καθηγητής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αργύρης Καλλιάφας, ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το όχημα του, στην περιοχή του Ρίου.
Για τον απεγκλωβισμό του εκλήθη η 6η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας μετά από πολύωρη προσπάθεια κατάφεραν να τον βγάλουν, όμως ήταν πλέον αργά για τον άτυχο ακαδημαϊκό, σύζυγο της προέδρου του παραρτήματος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών, Άννας Καλλιάφα – Σπανού.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.
Οι αυτόπτες μάρτυρες πάντως αναφέρουν στο thebest.gr ότι ο άνδρας έπαθε ανακοπή και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα και να εγκλωβιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου