ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Κατέθεσαν προσφορά οι μνηστήρες του ΟΠΑΠ

Γερμανοί, Κινέζοι, Βρετανοί, Ιταλοί, Έλληνες και ο γνωστός προμηθευτής του Δημοσίου, Σ. Κόκκαλης, κατέθεσαν προσφορά στην πρώτη φάση του..
διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για το 33% του ΟΠΑΠ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μάχη για τον τζόγο στην Ελλάδα θα πάρουν μέρος οι Intralot, ο όμιλος Μελισσανίδη μαζί με την Lottomatica και το fund PPF, η κοινοπραξία των Damlot (όμιλος Κοπελούζου) με την ισραηλινή Playtech και τη γερμανική Merkur, το βρετανικό fund BC Partner καθώς και άλλα τρία fund ένα από τα οποία αναφέρεται ως κινεζικών συμφερόντων με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν στην FOSUN η οποία στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό εταίρο της FF Group (όμιλος Κουτσολιούτσου). Επίσης, ενδιαφέρον εμφανίζεται να έχει εκδηλώσει και η Texas Pacific Group (TPG).

Η πρώτη φάση έχει μη δεσμευτικές προσφορές αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα πάνε και στον άλλο γύρο οι ενδιαφερόμενοι. Πάντως, έχουν ενδιαφέρον τα ονόματα, και αυτά που φαίνονται και αυτά που μπορεί να κρύβονται πίσω από τα funds και τις άλλες εταιρείες. Άλλωστε, είναι πολλά τα λεφτά του εθνικού τζόγου, ειδικά μετά τα «μηχανάκια» που θα εγκατασταθούν σε όλη την Ελλάδα. Ο ΟΠΑΠ είναι φιλέτο και μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται για να έλθουν επενδύσεις στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου