ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Το μαρτύριο των … ψηφοφόρων της Βουλής

Το μαρτύριο των «300» ή για να ακριβολογούμε των «300» πλην του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μέχρι αύριο γύρω στις 8 που θα..
ξεκινήσει η ψηφοφορία όλα είναι ανοικτά, αλλά μάλλον έχει κλειδώσει η ψήφιση των μέτρων, χωρίς αυτό να είναι βέβαιο καθώς μέχρι το τέλος μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.
Είναι τέτοια η πίεση στη Βουλή που ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές βρίσκουν θέματα για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και τις διαφωνίες τους. Ο Π. Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να μη ψηφίσει τα μέτρα εάν δεν εξαιρούνταν οι ανάπηροι και καλά έκανε. Αλλά να ζητά η Αντζελα Γκερέκου να εξαιρεθούν οι ξεναγοί από την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, αυτό πάει πολύ. Εδώ χάνεται ο κόσμος και η Γκερέκου κόπτεται για συγκεκριμένο κλάδο.
Από την άλλη, ο Μ. Ανδρουλάκης εκφράζει τις διαφωνίες του για το Μνημόνιο και επιφυλάσσεται για το ποια θα είναι η ψήφος του.
«Επικίνδυνος» να πει παρών κι όχι ναι είναι ο Κ. Σκανδαλίδης ενώ ο Μ. Μπόλαρης έχει βγει στα κάγκελα και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η απραξία και ανικανότητά της διπλασίασαν τα μέτρα.
Το μεγάλο πρόβλημα, όπως είναι φανερό, υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και από τους 33 βουλευτές, οι δύο δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δε θα ψηφίσουν, άρα μένουν 31. Οι επίφοβοι να πουν όχι ή παρών είναι 3 ή 4, οπότε πέφτει στους 27. Μαζί με τους 127 της Νέας Δημοκρατίας που ο Αντ. Σαμαράς έχει «μπετονάρει» το σύνολο είναι 154, οπότε τα μέτρα περνούν έτσι κι αλλιώς.
Ωστόσο, κάποιες φήμες κάνουν λόγο για έναν έως τρεις βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. που σκέφτονται να πουν «ναι» παρά την απόφαση του κόμματος για «παρών». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γρ. Ψαριανός δήλωσε πως προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα σε περίπτωση που υπάρξουν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που δεν θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και δεν ψηφίσουν «παρών». Πάντως, λόγω του “συνωστισμού” απόψεων στη ΔΗΜΑΡ η Ρεπούση  συγχύστηκε και “απείλησε” με “όχι”.
Σε κάθε περίπτωση τα «κουκιά» που μετρά η κυβερνητική πλευρά κυμαίνονται από 154 έως και 160 ή και κάπου στη μέση.
Ασφαλώς υπάρχουν διατάξεις στο τεράστιο αυτό νομοσχέδιο που προκαλούν και τους βουλευτές και την κοινή γνώμη. Αυτές οι ρυθμίσεις ακόμη κι αν ψηφιστούν την Τετάρτη το βράδυ, μπορούν να αλλάξουν στην πορεία. Η διαπραγμάτευση δεν τελειώνει ποτέ. Μέτρα που δείχνουν αναλγησία σε αναπήρους, φτωχούς με παιδιά και αγρότες, θα πρέπει σίγουρα να επανεξεταστούν.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου