ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή

Στην είδηση του άσχημου συμβάντος ο ηθοποιός και η οικογένεια του έχασαν την γη κάτω από τα πόδια της..

Σε ξινό πήγαν να βγουν οι χαρές του Μάρκου Σεφερλή για τα εγκαίνια του παιδότοπου του στο Περιστέρι. Σύσσωμη η οικογένεια του, η μητέρα του, ο αδερφός του, η γυναίκα του, τα ανήψια του, έδωσαν το παρόν τους για να του ευχηθούν το «καλές δουλειές».
Που να το φανταζόταν ο δημοφιλής ηθοποιός τι θα συνέβαινε λίγες ώρες αργότερα στον άνθρωπο που αγαπάει όσο τίποτα άλλο στο κόσμο. Τον αδερφό του Δημήτρη, που όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Το τροχαίο του αδερφού του που λίγο έλειψε να βάλει σε κίνδυνο την ζωή του.
Το χρονικό του σοκαριστικού ατυχήματος:
Την Δευτέρα το βράδυ και λίγο μετά τα εγκαίνια, ο αδερφός του Μάρκου, Δημήτρης Σεφερλής, επέστρεφε με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην Κόρινθο. Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο του, θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει θέση παρκαρίσματος στο φορτηγό της δουλειάς του. Ήταν η κακιά στιγμή. Δυστυχώς όμως δεν είχε δέσει καλά το χειρόφρενο, το σημείο ήταν κατηφορικό και την ώρα που ανυποψίαστος πήγε να περάσει μπροστά από το βυτιοφόρο για να μπει στο σπίτι του, το είδε, σύμφωνα με μαρτυρίες να κατευθύνεται κατά πάνω του! Έντρομος προσπάθησε να σωθεί, να αποφύγει τις τεράστιες ρόδες που ήθελαν να τον λιώσουν!

Οι μαρτυρικές ώρες στο ΚΑΤ:
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βαριά τραυματισμένος ο Δημήτρης Σεφερλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθη και σε μια σειρά εγχειρήσεων στα πόδια του. Κατά τα λεγόμενα ανθρώπων του περιβάλλοντος του Μάρκου, στην είδηση των όσων είχαν συμβεί, έτρεξε γρήγορα στο πλευρό του αδερφού του. Καταβεβλημένος, ένα ράκος ο Μάρκος, δεν πίστευε στο κακό που τους βρήκε…αφού οι γιατροί είπαν ότι θα πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεββάτι για τους έξι επόμενους μήνες.



mychannel.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου