ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δεν ψηφίζει τα εργασιακά, αλλά παραμένει στην κυβέρνηση ο Κουβέλης

Δεν θα ψηφίσουμε τα εργασιακά, αλλά θα παραμείνουμε στην κυβέρνηση. Αυτή ήταν εν ολίγοις η είδηση που έβγαλε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά..
Όπως αναμενόταν δεν υπήρξε καμιά πρόοδος σε ότι αφορά την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να πείσει τη ΔΗΜ.ΑΡ. να μείνει στο ευρωπαϊκό μέτωπο, όπως είχε δηλώσει στην ομιλία του στην Κ.Ο. ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Κουβέλης μίλησε για γενική θεώρηση της κατάστασης ωστόσο είπε ότι «η στάση της ΔΗΜ.ΑΡ. για τα εργασιακά δεν έχει καμιά σχέση με την οποιαδήποτε επιλογή μας να δημιουργήσουμε ρήγμα στην κυβέρνηση». Αν και είπε ότι η θέση του για τα εργασιακά παραμένει η ίδια, άφησε να εννοηθεί ότι δε θα πάψει να στηρίζει την κυβέρνηση διότι αυτό ήταν κεντρική επιλογή.
Είναι εμφανής η προσπάθειά του να διαχωρίσει την αρνητική ψήφο με την παραμονή του στην κυβέρνηση. Πάντως, αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων δεν αποκλείεται πολλοί βουλευτές να θέσουν θέμα παραμονής της ΔΗΜ.ΑΡ. στο κυβερνητικό σχήμα. Αυτό, πάντως, δεν αποκλείει συνέχιση της στήριξης στην κυβέρνηση ώστε αυτή να μην καταρρεύσει. Δηλαδή, θα μπορούσε η ΔΗΜ.ΑΡ. να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα αλλά να συνεχίσει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης.
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου