ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"Τέλος" για φέτος η Eurovision με απόφαση Σαμαρά

Μοιραστείτε το στο facebook
«Αν υπάρχουν χρήματα για τέτοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να υπάρχουν μόνο αν υπάρχουν χρήματα για να καλυφθούν πρώτα οι βασικές ανάγκες του Έλληνα.» Σύμφωνα με αποκλειστικές..
πληροφορίες του BriefingNews o Αντώνης Σαμαράς συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες του χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσει και πολύ φαιά ουσία γι αυτό. Ήταν μία ιδέα στενού του συνεργάτη καταρχήν που του την είπε με έμφαση κι εκείνος αφού τον άκουσε με προσοχή συμφώνησε και του είπε ότι έτσι πρέπει να γίνει..

«Δεν είναι δυνατόν πρόεδρε την ώρα που ο ελληνικός λαός θυσιάζεται καθημερινά να στείλουμε αποστολή στο εξωτερικό για μια διοργάνωση που θα κοστίσει και οικονομικά αλλά και ηθικά . Διότι για σκεφτείτε τις αντιδράσεις του κόσμου που δεν έχει γάλα για τα παιδιά του. Τι θα πει και τι θα ακούσουμε εμείς ; Φαντάζεστε;»...


Ο πρωθυπουργός δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ γιατί είχε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί οπότε ζήτησε με ένα νεύμα να προχωρήσουν και να διακόψουν την όποια προετοιμασία και συμμετοχή με συνοπτικές διαδικασίες.


Από την άλλη πλευρά οι φίλοι της διοργάνωσης και οι διοργανωτές που όσο να είναι ζούσαν από αυτό «το πανηγύρι»- ας χρησιμοποιήσουμε κι εμείς την έκφραση του πρωθυπουργού –ενοχλήθηκαν ,και απογοητεύτηκαν αφού γι αυτούς ήταν μία πηγή ζωής για πολλούς και διαφόρους λόγους.


Βέβαια καλά έκανε και το έκοψε αυτό το σόου ο Σαμαράς γιατί είχε παραγίνει και δεν είχε κιόλας να προσφέρει κάτι στους έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς αφού στις εκπροσωπήσεις όλο ξένους χρησιμοποιούσαμε στην προετοιμασία. Ξενικά τραγούδια ,ξένους χορογράφους αν δεν με απατά η μνήμη μου και τραγουδίστριες ή ερμηνευτές που μπορεί να ήταν έλληνες βέβαια ,αλλά μεγάλωσαν στο εξωτερικό.


Είχαμε απαξιώσει τελείως το ντόπιο προϊόν αυτό που έφτυνε αίμα να στεριώσει στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη στην Αμερική και δεν ξέρω εγώ που αλλού. Και τι μας πρόσφερε αυτή η ευρωπαϊκή διοργάνωση τελικά ; Τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου