ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Το πτώμα του Οσάμα μπιν Λάντεν έγινε… πακέτο της Fedex

Μοιραστείτε το στο facebook
Αποκαλυπτικά emails σχετικά με το τι απέγινε το πτώμα του Οσάμα μπιν Λάντεν φέρνει στο φως το Associated Press. Σύμφωνα με αυτά, το πτώμα του..
αρχηγού της Αλ-Κάιντα, που αναφέρεται ως «πακέτο της Fedex», πετάχτηκε στη θάλασσα με άκρα μυστικότητα από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό. Κανείς ναύτης δεν παρακολούθησε την «κηδεία» στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα, που έγινε στο αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson έπειτα από ένα σύντομο ισλαμικό τελετουργικό.
Ένα email που στάλθηκε στις 2 Μαΐου από ανώτατο αξιωματούχο του ναυτικού περιγράφει σύντομα πώς έπλυναν το σώμα του μπιν Λάντεν και στη συνέχεια το τύλιξαν σε ένα λευκό σεντόνι και το έβαλαν σε μια ειδική σακούλα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ελάχιστοι γνώριζαν για την «ταφή». Προηγουμένως οι αξιωματούχοι χρησιμοποιούσαν κωδικούς για τη μεταφορά του σώματος. Ο υποναύαρχος Charles Gaouette έγραφε στον συνάδελφό του Samuel Perez: «Κανένα νέο για το πακέτο μας;» Και αυτός του απάντησε: «Η Fedex το παρέδωσε. Και τα δύο φορτηγά είναι στο δρόμο τους».
Το AP αναφέρει ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο του πτώματος –κατά την επίσημη απάντηση τουλάχιστον. Το Πεντάγωνο δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου ή τεστ DNA για τον Μπιν Λάντεν, ενώ αρνείται να δώσει και περισσότερα στοιχεία για το ελικόπτερο που έπεσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Η απάντηση στο σχετικό αίτημα του AP είναι ότι η CIA, που ανέλαβε την επιχείρηση, δικαιούται να μην δημοσιοποιεί στοιχεία.
Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου