ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Made in Turkey, ήταν η σημαία που άνοιξε ο Χ.Παππάς

Μοιραστείτε το στο facebook
Τεράστιο εθνικό ζήτημα δημιουργήθηκε, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κρήτη, ο βουλευτής κ. Χρήστος Παππάς ξεδίπλωσε σημαία της 21ς Απριλίου, που. όπως αποκαλύφθηκε, έγραφε στην ετικέτα «Made in Turkey»!
Άπρόβλεπτη κατάληξη είχε η κίνηση κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, να αποτίσει φόρο τιμής στο καθεστώς της 21ης Απριλίου, με δημόσιο προσκύνημα του συμβόλου του, του αναγεννώμενου Φοίνικα.

Όμως, η ετικέτα που φάνηκε καθαρότατα στο πλάι της σημαίας, δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία, ότι το σύμβολο της ακροδεξιάς χουντικής υπερηφάνειας – αλλοίμονο! – είναι κατασκευασμένο στη χώρα που οι υπερήφανοι εθνικιστές μισούν περισσότερο από όλες: Την Τουρκία!

Μετά την αποκάλυψη, η κατάσταση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, είναι εκρηκτική. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν για δολιοφθορά εκ μέρους της «ομάδας προμήθειας πολεμικού υλικού» και ζήτησαν να τιμωρηθούν οι ένοχοι παραδειγματικά.

Ύστερα από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι η σημαία έγινε ειδική παραγγελία από τον προμηθευτή της Χρυσής Αυγής σε ειδικό εθνικόφρονα κατασκευαστή, ο οποίος αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο εξωτερικό. Ο λόγος ήταν ότι αυτές ειδικά οι σημαίες δεν κατασκευάζονται (ακόμα) στην Ελλάδα, αφού η μοναδική εγχώρια βιοτεχνία,  έχει ρίξει όλο της το βάρος στην κατασκευή των πολύ κερδοφόρων γερμανικών, οι οποίες λόγω συνεχών καψιμάτων, «φεύγουν σα ζεστά ψωμάκια» - όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής πάντως, μετά και την απολογία του υπεύθυνου, ο οποίος δήλωσε πως «δεν ξέρει εγγλέζικα, άρα δεν μπορούσε να διαβάσει την ετικέτα», ανακοινώθηκε η τιμωρία του με 40 βουρδουλιές. Επίσης προγραμματίστηκε «δημιουργική επίσκεψη» του τομέα πυρπολήσεων και βασανισμών του κόμματος, στον προμηθευτή, προκειμένου να του εξηγήσουν ότι «η χούντα δεν τελείωσε του '73».

Εξάλλου, η σημαία, είχε και άλλο λάθος όπως αποδείχθηκε: Λόγω λάθους διατύπωσης στην παραγγελία, δεν είχε μπροστά από τον Αναγεννώμενο Φοίνικα τη φιγούρα του στρατιώτη, αλλά το περίγραμμα του Τζον Τραβόλτα από τον «Πυρετό στο Σαββατόβραδο. Λάθος που ευτυχώς λίγοι παρατήρησαν. 

 
protagon.gr

1 σχόλιο: