ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς

Μοιραστείτε το στο facebook
Πρώτο κόμμα στην πρόθεση  ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς,  πιο κατάλληλη  κυβέρνηση για να διαχειρισθεί την..
  κρίση η σημερινή σε σχέση με μια  κυβέρνηση με βασικό πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά καμία από τις δύο η  ιδεατή και τέλος μια έκδηλη απογοήτευση  για τις επιπτώσεις της κρίσης και μια απαισιοδοξία για το κατά πόσον η χώρα θα καταφέρει τελικώς  να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η δημοσκόπηση  της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή το βράδυ της Τρίτης.
Η δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από τις 23 ως τις 26 Νοεμβρίου, καταδεικνύει για μια φορά ακόμη την απογοήτευση  των Ελλήνων από την κρίση  που επιμένει και ψαλιδίζει τα εισοδήματα και τις ελπίδες μας  για τη συνέχεια, αλλά παράλληλα αποτυπώνει και την διαφοροποίησή τους ως προς τις πολιτικές εξελίξεις καθώς – όπως και σε προηγούμενες έρευνες γνώμης – οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση δίνουν προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, ως προς την πρόθεση ψήφου, αλλά θεωρούν καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα και την σημερινή κυβέρνηση πιο κατάλληλη για να διαχειρισθεί την κρίση σε σχέση με μια κυβέρνηση με βασικό άξονα τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως και την καταλληλότερη που θα μπορούσε να έχει η χώρα!
Στην δημοσκόπηση η  πλειονότητα των ερωτηθέντων  εκτιμά πως τα όποια σημάδια ανάκαμψης  της οικονομίας θα αργήσουν πάρα πολύ, πολύ αργότερα κι από το 2020..
Αναλυτικότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου