ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο 15χρονος γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας

Εδώ και δέκα μήνες η δημοσιογράφος Έφη Πασχάλη κάνει το πιο σκληρό ρεπορτάζ που θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος..
Εδώ και δέκα μήνες, ψάχνει απεγνωσμένα να ανακαλύψει τους λόγους που οδήγησαν τον 15χρονο γιο της Χρήστο, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ήταν πέρσι λίγο μετά τα Φώτα που ο μικρός Χρήστος είχε έρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα, όπου έμενε με τον παππού και τη γιαγιά του για να περάσει τις μέρες των γιορτών με τη μητέρα του.

Όπως λέει η ίδια ήταν χαρούμενος, έδειχνε ευτυχισμένος, αν και όπως όλοι οι έφηβοι είχε και τις σκοτεινές τους στιγμές. Συχνά είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, δεν μιλούσε με τους παππούδες του και τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος.

Παρ’ όλ’ αυτά, επειδή επρόκειτο να έρθει και εκείνος στην Αθήνα για να μείνει με τη μητέρα του ήταν πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος.

Όπως αποκάλυψε η Έφη Πασχάλη στην εκπομπή «Μίλα», αναγκάστηκε να έρθει στην Αθήνα για να βρει δουλειά και δεν μπορούσε να πάρει μαζί της το παιδί της, μέχρι να σταθεροποιηθεί στα επαγγελματικά της.

Όταν τα κατάφερε, δυστυχώς δεν πρόλαβε να χορτάσει τον μονάκριβο γιο της. Μία εβδομάδα αφού επέστρεψε στη Λάρισα, η δημοσιογράφος παίρνει το πιο σκληρό τηλεφώνημα για μια μάνα.

«Ο Χρήστος είναι νεκρός», της λένε κι εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Ο 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους παππούδες του μέσα στο δωμάτιό του και από εκείνη τη στιγμή ένα μεγάλο γιατί βασανίζει τη μητέρα του.
Λίγο καιρό πριν μάλιστα, ο μικρός είχε παίξει σε ένα θεατρικό έργο και είχε υποδυθεί στον Κοσμά τον Αιτωλό, που επίσης κρεμάστηκε, σκηνή που αναβίωσε και στην πραγματική του ζωή.

«Εδώ και δέκα μήνες αναζητώ να μάθω τι οδήγησε το παιδί μου να δώσει τέλος στη ζωή του», λέει η παρουσιάστρια του ΤΗΛΕΑΣΤΥ και παρακαλεί οποίον γνωρίζει κάτι να μιλήσει στις αρχές.

Όπως αποκάλυψε έμαθε μετά από έρευνά της ότι κάποιοι επιχείρησαν να μπλέξουν το παιδί της με εμπόριο ναρκωτικών. Μάλιστα το πρωί της μαύρης εκείνης μέρας, γείτονες είπαν ότι κάποιος τον κυνήγαγε, χωρίς να αναφέρουν ποιος. Μέχρι και απειλητικά μηνύματα έμαθε ότι δεχόταν το παιδί της και όπως είπε δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Τι «γιατί» τη βασανίζει μέρα, νύχτα και δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει ποιοι είναι εκείνοι που οδήγησαν τον άγγελό της στο θάνατο.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου