ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Καζαμίας 2013

Μοιραστείτε το στο facebook
Πιστοί στις παραδόσεις, επιφυλακτικοί στις διαδόσεις και ενάντια στις ομαδικές νευρώσεις, επιχειρούμε και φέτος να προβλέψουμε τα μελλούμενα..

Επισημαίνουμε ότι ο περυσινός Καζαμίας προέβλεψε 29% για τη ΝΔ, Σαμαρά Πρωθυπουργό και ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση (3 μήνες νωρίτερα καθώς είμαστε πολύ μπροστά).
Δεν μένουμε όμως στις δάφνες μας και ανοίγουμε πανιά για το 2013. Κάποτε θα τρομάζαμε από τον αριθμό (13), τώρα μας τρομάζουν μόνο τα «νούμερα».

 Iανουάριος: Ο Λαυρεντιάδης δηλώνει πολύ χαρούμενος στον Κορυδαλλό και αποσύρει το αίτημα αποφυλάκισης. Όλος ο καλός ο κόσμος εκεί βρίσκεται. Παίζει με τον Άκη Μονόπολυ και μόλις κέρδισε τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η χαρά του διαρκεί λίγο γιατί ο πραγματικός Λούα-Λούα του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Βίκυ έξαλλη με τον ανεπρόκοπο σύζυγο, απαιτεί τη δωρεά της Σταδίου από τον Σάχη της Πιερίας, απειλώντας τον με το μπαστούνι του Καρούζου, ο οποίος το ξέχασε πηγαίνοντας στη Χαλκίδα. Προκαλείται πανικός, αλλά ο Μάκαρος βάζει όλες τις αγαπούλες στη θέση τους. Ο πρίγκιπας, αφού αμφισβητούν την επιταγή του, συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟ, με ενέχυρο ένα βυτιοφόρο τίγκα πετρέλαιο θέρμανσης. Εκστασιασμένοι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ από τον πλούτο και τις θερμές νύχτες που τους υπόσχεται, πουλάνε μισοτιμής στους ποδοσφαιριστές «παλτά».

 Φεβρουάριος: Γίνεται ανασχηματισμός, στον οποίο συμμετέχουν οκτώ μέλη του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει στην Ιπποκράτους, μαζί με τον Αηδόνη και το πουλάκι τσίου. Ο Ρουπακιώτης ενώ διατηρείται στη θέση του, παραιτείται και αφιερώνει το χρόνο του στην ανάλυση των διαφορών του Μνημονίου που υπέγραψε με τη Συμφωνία της Γιάλτας. Ο Μανιτάκης τίθεται σε διαθεσιμότητα  και όταν αδειάσει θέση Υπουργού θα ειδοποιηθεί. Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ έρχεται στην Ελλάδα που έχει το δικαιότερο φορολογικό σύστημα της Ευρώπης. Παράλληλα θα ερμηνεύσει έναν προφητικό ρόλο: τον Τροϊκανό που ξέμεινε στην Ελλάδα μετά την κρίση και έγινε μπακαλόγατος. Ο Μπέος στέλνει δώρο του Κούγια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι θριαμβεύει στις ιταλικές εκλογές.
 
Μάρτιος: Το Λιμενικό ψάχνει 600 δις νοτίως της Κρήτης, ο ΣΥΡΙΖΑ το δρόμο προς την εξουσία, το ΚΚΕ τον νέο «πατερούλη». Η Αλέκα Παπαρήγα, η μακροβιότερη στα κουμάντα του ΚΚΕ, παραιτείται έπειτα από μία λαμπρή καριέρα ταξικής πάλης. Παρά το γεγονός ότι φαβορί χρίζονται  ο Γκλέτσος και η Λιάνα, νέος Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος «είναι ο Μπογιόπουλος ηλίθιε».  Το ΚΚΕ στρέφεται στην επικαιρότητα με σύνθημα «ΕΟΤ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο». Ο Λοβέρδος ανακηρύσσει τη ΡΙΚΣΣΥ σε κόμμα. Πρόκειται για ένα αστικό σχηματισμό που απευθύνεται στον καθένα και μπαίνει στην καθημερινότητα μας με την κωδική ονομασία «ρήξη χι-αστού».
 
Απρίλιος: Ο Γιάννης Μανώλης φτιάχνει νέο κόμμα, το οποίο ονομάζεται «Πελοποννησιακή Συμμαχία» με αντιπρόεδρο τον Τσάκα και Γενικό Γραμματέα τον Χρυσοχοΐδη. Η 4η του μήνα καταγράφεται ως ιστορική, καθώς είναι η πρώτη ημέρα εδώ και μήνες, κατά την οποία δεν έφυγε κανείς από τους ΑΝΕΛ. Τα θαύματα δεν σταματούν εδώ, καθώς οι παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις Επιτροπές της Βουλής δεν ξεπερνούν το μισάωρο. Ο Τσίπρας μετά τη Λατινική Αμερική επισκέπτεται την Κορεατική Χερσόνησο, με έμφαση στο Βόρειο τμήμα. Τα διδάγματα σύγχρονης διακυβέρνησης είναι τεράστια, ενώ παράλληλα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις δηλώνοντας πως «η Κίτρινη Θάλασσα ανήκει στα ψάρια της».
 
Μάιος: Ο Ολυμπιακός κατακτά για ακόμη μια χρονιά το Europa League και η λίστα αντι-Λαγκάρντ την Ελλάδα. Για να μην μας παραπέσει πάλι, οι Γάλλοι μας στέλνουν πρώτα τα ονόματα όσων δεν πρέπει να ελεγχθούν. Έπειτα στέλνουν την αυθεντική λίστα χαραγμένη σε μάρμαρο Πάρου για να μην αλλοιώνεται εύκολα. Ξεκινούν οι γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρητικό Πέλαγος, αν και οι φάλαινες και τα δελφίνια έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Εκτός από μια τρύπα στο νερό, καταφέρνουν να βρουν λίγα μέτρα από τις ακτές της Πάργας και τον θησαυρό του Αλή Πασά, ο οποίος αποτιμάται σε 600 δις γαλόνια πετρελαίου.
 
Ιούνιος: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτηση προσφυγής στο άρθρο 99 και πρόταση συγχώνευσης στη ΔημΑρ, η οποία αρνείται καθώς θέλει για τον εαυτό της τον ηγεμονικό ρόλο στην Κεντροαριστερά. Μια συνιστώσα ΠΑΣΟΚ μόνο προβλήματα και κακούς συνειρμούς προκαλεί. Ο ΓΑΠ είναι πλέον στο CERN, ως ειδικός επί των διασπάσεων. Οι πρώην κηπουροί κλείνονται στη «βίλα Ανωμαλία», όπου κατασκευάζουν ατομικές ανεμογεννήτριες. Ο Πάγκαλος βγάζει το μπουρνούζι, βάζει το τάνγκα και θέτει ως στόχο να ξεπεράσει τη φήμη του Τατσόπουλου.
 
Ιούλιος: Παρατεταμένη άνοιξη σε όλη τη χώρα, καθώς η αιθαλομίχλη, που παρήχθη  από την καύση του ξύλου όλο τον χειμώνα, έχει εγκλωβιστεί  στα ανώτερα στρώματα και λειτουργεί ως κλιματιστικό, μη επιτρέποντας στον ήλιο να φτάσει στην επιφάνεια της γης. Ο Καμμένος παρελαύνει στην Αμαλίας, ανήμερα της 4ης Ιουλίου με σημαία ένα δολάριο, την ίδια στιγμή που ο Καρατζαφέρης ανακοινώνει την επιστροφή του στην πολιτική. Ο Μπενίνι εγκαταλείπει και τη χώρα μας, όπου είχε καταφύγει, μετά την επικράτηση του Σύλβιο στην Ιταλία.
 
Αύγουστος: Μετά από χρόνια είναι ο πρώτος Αύγουστος που πραγματικά δεν υπάρχουν ειδήσεις. Αυτό αποτελεί πρόβλημα ειδικά για τον ημερήσιο Τύπο, που γνωρίζει άνθηση: μόνο «Ελευθεροτυπίες» κυκλοφορούν, επτά. Τα μπάνια του λαού δεν τα σκιάζει φοβέρα καμιά, ενώ και τα κρατικά ταμεία γεμίζουν, μετά από μια εξτρά φορολόγηση των αντιηλιακών. Ο Μαρινάκης φέρνει τον Ροναλντίνιο, τον Ρονάλντο και τον Κακά στον Πειραιά. Εξήντα χιλιάδες κόσμου τους αποθεώνουν μπρος στην προβλήτα της Cosco.
 
Σεπτέμβριος: Η ΔΕΗ ζητάει αύξηση στα τιμολόγια, ενώ το χαράτσι των ακινήτων ενσωματώνεται στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Όσοι είναι στο ενοίκιο, πάνε υποχρεωτικά στην καρτοκινητή. Η Μέρκελ καλεί τον Σαμαρά να κάνει μια δήλωση υπέρ της για να κερδίσει τις εκλογές, δίνοντας άλλες 60 δόσεις δανείου με ευνοϊκό επιτόκιο, ευκολίες αποπληρωμής και δώρο τη Βαυαρία. Αυτή δεν είναι η Γερμανία που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ο Κωτσόβολος. Ο Ομπάμα παίρνει μια ιστορική πρωτοβουλία: στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα γίνονται δεκτοί και  straight.
 
Οκτώβριος: Ιδρύονται ιδιωτικά Πανεπιστήμια στη χώρα μας: Η Βάνα Μπάρμπα ιδρύει σχολή χορού, ο Θέμος ορθοφωνίας, ο Κωστόπουλος business administration. Ο  Παπακωνσταντίνου  καινοτομεί με τη σχολή Υπουργών: ξέρει όλα όσα δεν πρέπει να κάνουν. Η ελληνική οικονομία παρουσιάζει οριακή ανάπτυξη, ενώ καταφθάνουν τα πρώτα καράβια με αραβικά δισεκατομμύρια για επενδύσεις. Η οικοδομή ξεκινά και πάλι, καθώς οι καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων για όσους έφαγαν δημόσιο χρήμα πέφτουν βροχή. Κάθε χωριό και κρατητήριο, κάθε πόλη και φυλακές. Η κοινωνική καταξίωση δεν είναι πια τα Καγιέν ή σπίτι στα ΒΠ, αλλά κελί στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.
 
Νοέμβριος: Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα τούρκικα σίριαλ αντικαθίστανται με κινέζικα, καθώς οι παραγωγές είναι πιο φθηνές και η επόμενη παρτίδα θα είναι από την Καμπότζη. Ο Τσίπρας μεταβαίνει στο Βιετνάμ και από το Ανόι ζητάει εκλογές, πριν τα ποσοστά του φθάσουν στο κατώι. Η επανεκλεγείσα Μέρκελ επισκέπτεται τη χώρα μας για να επιθεωρήσει το ελληνικό οικονομικό θαύμα, τον φράκτη στον Έβρο και την κατακόρυφη μείωση των γερμανικών εξαγωγών. Η κρίση αποτελεί παρελθόν για τον Ευρωπαϊκό Nότο, έχοντας μετακομίσει στον Βορρά, πριν καταλήξει στο Βόρειο Πόλο.
 
Δεκέμβριος: Στίφη καταπιεσμένων καταναλωτών ξεχύνονται στους δρόμους για να ψωνίσουν, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, κανονική ατμοσφαιρική ρύπανση και πλασματική ευφορία. Πολλοί αρχίζουν και νοσταλγούν την κρίση, αλλά και τον Τσίπρα, ο οποίος ύστερα από το εσωκομματικό «πραξικόπημα της συνιστώσας» έχει αντικατασταθεί από τη Ρένα Δούρου. Είχε προηγηθεί το «κίνημα της καλτσοδέτας» που έφερε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την Εύα Καϊλή, γεγονός που συντάραξε τη σοσιαλιστική διεθνή και την τριεθνή συμφωνία για τις Πρέσπες. Ο Σαμαράς δημιουργεί νέο πολιτικό φορέα, ευρωπαϊκού προσανατολισμού και σαρώνει στις δημοσκοπήσεις. Η ανεργία είναι κάτω από 20%, η βενζίνη στο  1 ευρώ, το πετρέλαιο θέρμανσης στα 50 λεπτά, η φιάλη ουίσκι κομπλέ στον Ρέμο 50 ευρώ. Η κρίση πέρασε: όλοι είμαστε φτωχότεροι, κάποιοι σοφότεροι, αλλά κυρίως καταλάβαμε ποιοι απεδείχθησαν κατώτεροι των (ιστορικών) περιστάσεων.
Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου