ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

3+1 σεξουαλικά σκάνδαλα του 2012

Μοιραστείτε το στο facebook
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και.. συγκέντρωσαν τα βλέμματα της κοινής γνώμης το 2012 είναι τρία:

1. Η πέτρα του σκανδάλου που έφερε σε δύσκολη θέση τον πλανητάρχη τον περασμένο Οκτώβριο, κάνοντας λίγο ροζ την εικόνα του Λευκού Οίκου, ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ. Η 25χρονη Κολομβιανή εξέθεσε τους πράκτορες της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα, αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στις ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι είχαν κάποιες πνευματικές ανησυχίες: απλά αναζήτησαν μια ανθρώπινη επαφή και τους έκαναν βούκινο.
Η Ντάνια άνοιξε το… στόμα της, γιατί πολύ απλά ένας από τους πράκτορες δεν της κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τις ροζ υπηρεσίες που προσέφερε.

Και εδώ είναι η μεγάλη παρεξήγηση: ο πράκτωρ νόμιζε ότι η Ντάνια τον ερωτεύτηκε και δεν της έδωσε χρήματα για να μην τη προσβάλει.
Εξιστορώντας λεπτομέρειες από ένα πάρτι οργίων, στο οποίο συμμετείχαν δέκα πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και οκτώ μέλη του αμερικανικού στρατού, η νεαρή Κολομβιανή υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν επιλέξει τα κορίτσια της αρεσκείας τους από πορνεία της Καρθαγένης, με τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Οι του Ναυτικού έχουν άλλα γούστα, ως γνωστόν.



2. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν δεν σταματά να απασχολεί την κοινή γνώμη, αλλά και τα ΜΜΕ με τα ερωτικά του.
Μετά το αξέχαστο ροζ σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Sofitel στις ΗΠΑ με την καμαριέρα που οδήγησε στην πολιτική του αποκαθήλωση, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος Στρος-Καν είχε ερωτικές περιπτύξεις με πόρνες πολυτελείας στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον, κατά το σωτήριον έτος 2012.

Αθήνα δεν πήρε, γιατί ως παλιός στο κουρμπέτι είχε εγκαίρως πληροφορηθεί την σεξουαλική γενοκτονία της πόλης από τον Τατσόπουλο.



3. Το τρίτο μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο Πετρέους, το οποίο σπίλωσε την εικόνα του πλανητάρχη, αλλά και της CIA. Οι αποκαλύψεις ότι ο Αμερικανός στρατηγός και πρώην διευθυντής της CIA είχε εκτός από τη σύζυγό του και δύο ερωμένες -η μία ήταν η βιογράφος του και η άλλη οικογενειακή του φίλη- προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην καθόλα συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ.

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο ο άνθρωπος ήταν εγκρατής και άκρως συντηρητικός.

Είχε μόνο δύο ερωμένες, όσες και ένας μέσος τμηματάρχης του ΙΚΑ.



Κρίμα γιατί το επίθετο του άφηνε πολλές προσδοκίες: παραπέμπει στον Πέτρο, που πάει στο Ληξιαρχείο με αίτηση για να θυμηθεί τις κατακτήσεις του.

Καθώς η Bild λόγω ανθελληνισμού αποκλείεται να αναφερθεί στα κατορθώματα του Πετράν, είναι εθνική υπόθεση να τον βοηθήσουμε να κάνει διεθνή καριέρα.

Το σεξουαλικό γεγονός της χρονιάς που φεύγει ήταν η δήλωση-σταθμός του συγγραφέα-βουλευτή.

Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν καταθέσει προς τιμήν του πρόταση μετονομασίας της οδού Φυλής και ίδρυση σχετικού θεματικού πάρκου στον Μπύθουλα (σημερινός Κολωνός)…

Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου