ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο τραγικός πατέρας που είδε τα 3 του παιδιά να καίγονται ζωντανά!

Μοιραστείτε το στο facebook
Αυτός είναι ο τραγικός πατέρας που είδε τα τρία παιδιά του να καίγονται στις φλόγες μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι των παππούδων τους στην Μεσορόπη Καβάλας…
Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική…
Στο πρόσωπό του διαγράφεται ο θρήνος, η απόγνωση, η οργή… ο θάνατος… Στα αριστερά και στα δεξιά υποβαστάζεται από δικούς του ανθρώπους αφού λόγω της καταρρακωμένης ψυχολογίας του, δεν μπορεί να κρατηθεί στα πόδια του.
Η τραγωδία που «χτύπησε» την πολύτεκνη οικογένειας του Γιώργου Τσιριμίκα, υπαλλήλου της ΔΕΗ και της συζύγου του Ειρήνης Αυγερινού, καθηγήτριας Γαλλικών, είναι ανείπωτη.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το Σαββατοκύριακο αυτό όπως και όλα τα προηγούμενα, οι γονείς πήραν μαζί τους τα έξι από τα δέκα παιδιά του και επισκέφτηκαν τους γονείς τους.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου από άγνωστη αιτία ξέσπασε φωτιά από την ξυλόσομπα…. Η  πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Οι γονείς και το ηλικιωμένο ζευγάρι βγήκαν έντρομοι έξω με ελαφρά εγκαύματα. Ο 19χρονος Θανάσης κατάφερε λίγο μετά να βγει με τις δύο αδερφές του αγκαλιά.
Όμως ο 15χρονος Τηλέμαχος που πήγε να σώσει τους δύο άλλους αδερφούς του 5 και 7 χρονών δεν τα κατάφερε. Ένα δοκάρι έπεσε από την ξύλινη σκεπή και τον τραυμάτισε θανάσιμα…
Έγινε είδηση στην Washington Post
Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός έγινε είδηση και στην Washington Post.

Η εφημερίδα αφού αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στο δράμα αναφέρει ότι οι παπούδες των παιδιών είχαν στραφεί στη ξυλόσομπα.
Ο αμερικανός δημοσιογράφος κλείνει αναφέροντας ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα παιδάκια θα ζούσαν ακόμα αν η οικογένεια χρησιμοποιούσε τα καλοριφέρ ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν αυτό θα είναι το μοναδικό τραγικό περιστατικό αυτού του χειμώνα.

Η είδηση πάντως συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και σχετικά ρεπορτάζ έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα δίκτυα, από ΗΠΑ και Κίνα, μέχρι Ινδία και Νέα Ζηλανδία.
 
tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου