ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

4+1 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το ανδρικό μόριο

Μοιραστείτε το στο facebook
Γιατί το πέος μπορεί να βρεθεί σε στύση όταν κάποιος σηκώνει βάρη; Τι είναι το κάταγμα του πέους και πως μπορεί να συμβεί; Αληθεύει ότι μπορούμε να υπολογίσουμε το μέγεθός..
του πέους ενός άνδρα από το ύψος ή τα χέρια; Λύστε όλες τις απορίες σας και μάθετε όλα όσα ντρεπόσασταν να ρωτήσετε για το ανδρικό μόριο.
Τα περισσότερα πέη έχουν υποστεί περιτομή
Το 30% των εφήβων άνω των 15 ετών έχει κάνει περιτομή και οι πλειοψηφία αυτών είναι Εβραίοι ή Μουσουλμάνοι και αυτό συμβαίνει για θρησκευτικούς κυρίως λόγους. Ωστόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το ποσοστό αυτό φθάνει το 55% λόγω του πιθανού οφέλους της περιτομής για την υγεία. Και τι γίνεται το δέρμα που αφαιρείται; Οι ειδικοί χρησιμοποιούν τους ιστούς του δέρματος για να δημιουργήσουν εργαστηριακά νέο δέρμα το οποίο προορίζεται για όσους έχουν υποστεί εγκαύματα.
Στο ανδρικό μόριο «αρέσουν» τα… βάρη
Ένας άνδρας δεν έχει τον έλεγχο στη λειτουργία του πέους του όπως συμβαίνει σε άλλα μέρη του σώματός του. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η λειτουργία του πέους ρυθμίζεται από μέρος του νευρικού συστήματος που δεν ελέγχεται από τη συνείδηση. Είναι το αυτόνομο νευρικό σύστημα που ρυθμίζει την καρδιακή λειτουργία και την αρτηριακή πίεση. Αυτός είναι και ο λόγος που η στύση μπορεί να συμβεί απροσδόκητα σε στιγμές που δεν το περιμένει κανείς και σε ακατάλληλες περιστάσεις, που δεν σχετίζονται με κάποιο σεξουαλικό ερέθισμα, όπως μετά από την ανύψωση κάποιου βάρους ή κατά τη διάρκεια της φάσης REM του ύπνου, ακόμη και εάν δεν βλέπει κανείς κάποιο όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Κι όμως μπορεί να σπάσει!
Αν και δεν έχει οστά μπορεί να υποστεί κάταγμα. Το κάταγμα πέους είναι η ρήξη του ινώδους χιτώνα με ρήξη των σηραγγωδών σωμάτων. Μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας βίαιης συνουσίας. Όταν το πέος ενώ είναι σε στύση καμφθεί ανώμαλα τότε η πίεση στα σηραγγώδη είναι έντονη και μπορεί να προκαλέσει τη ρήξη των σηραγγωδών σωμάτων. Συνήθως το κάταγμα εκεί αντιμετωπίζεται χειρουργικά. Το κάταγμα στο πέος είναι κάτι σπάνιο. Τις περισσότερες φορές συμβαίνει σε νέους ανθρώπους καθώς η στύση σε αυτές τις ηλικίες το κάνει να είναι ιδιαίτερα σκληρό και άκαμπτο. Ένα πέος που θα υποστεί κάταγμα αποκτά συνήθως μελανό χρώμα και συνοδεύεται από έντονο πόνο. Καλό είναι λοιπόν –για την αποφυγή ατυχημάτων- να αποφεύγεται βίαιη είσοδος του πέους στον κόλπο, αφού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα «χτύπημα» του πέους πάνω στο ηβικό οστό της γυναίκας και να υποστεί κάταγμα.
Δεν υπάρχει ασφαλής μέθοδος πρόβλεψης
Δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μέγεθος του πέους όταν βρίσκεται σε στύση και στο μέγεθός του όταν είναι σε «ηρεμία». Δεν μπορεί όμως κανείς να συμπεράνει με ασφάλεια πως θα διαμορφωθεί το μέγεθος ενός πέους σε χάλαση, όταν αυτό βρεθεί σε στύση και αυτό γιατί το πέος ενός άνδρα μπορεί να φαίνεται πολύ μικρό όταν είναι χαλαρό, όμως κατά τη διάρκεια της στύσης να αποκαλυφθεί ως «προικισμένο». Οι ειδικοί θεωρούν ότι ένα ποσοστό των ανδρών κερδίζει ένα τρίτο σε μήκος κατά τη στύση, ενώ σε άλλους άνδρες το μέγεθος του διπλασιάζεται. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει καμία συσχέτιση του μεγέθους του ανδρικού μορίου με άλλα μέλη του σώματος του άνδρα π.χ. τη μύτη, το ύψος ή τα χέρια, όπως υποστηρίζουν πολλοί. Συμφώνα λοιπόν με τους ειδικούς ο μόνος ασφαλής τρόπος να ανακαλύψεις το μέγεθος του πέους ενός άνδρα είναι να το δεις και μάλιστα σε στύση.
Αυτό το γνωρίζατε;
Το πιο θορυβώδες πέος στον κόσμο ανήκει σε ένα έντομο. Οι ερευνητές, διαπίστωσαν ότι το Micronecta scholtzi, ένα ημίπτερο έντομο μήκους 2 χιλιοστών, παράγει έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ξεκουφαίνει τα ψάρια τρίβοντας το πέος του πάνω στην κοιλιά του. Η μέση ένταση του θορύβου μάλιστα φτάνει τα 78,9 decibel, ένταση που αντιστοιχεί στον ήχο τρένου, όπως αναφέρουν οι ερευνητές στην ηλεκτρονική επιθεώρηση PLoS ONE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου