ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

5+1 καυτοί τρόποι να του φορέσετε το προφυλακτικό!

Μοιραστείτε το στο facebook
H πρώτη Δεκέμβρη δεν είναι μόνο η πρώτη μέρα του χειμώνα και η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά είναι επίσης, κάτι που πολλοί από εμάς φροντίζουμε να αγνοούμε,.
η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε, ήδη από την ηλικία της προεφηβείας, μιας και οι μαμάδες, μεγαλύτερα ξαδέρφια ή η προχωρημένη θεία έχουν φροντίσει να μας ενημερώσουν απ' έξω απ' έξω, είναι ότι απαγορεύεται διά ροπάλου η σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Και μπορεί όλοι μας να το γνωρίζουμε, αρκετοί από εμάς όμως απλώς το αγνοούμε προβάλλοντας ένα σωρό ηλίθιες δικαιολογίες. Αν λοιπόν είστε από εκείνες, ή ο παρτενέρ σας φυσικά, που κάνετε sex χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη, σας έχουμε κάποιους ιδιαιτέρως kinky και καυτούς τρόπους για να φορέσετε ένα προφυλακτικό, ναι γι' αυτό μιλάμε τόση ώρα, σε σημείο που ο συνήθως... ξεσκούφωτος αγαπημένος σας, να σας το ζητά από μόνος του!
 1. Χωρίς... χέρια: Ας ξεφύγουμε λοιπόν από τα πατροπαράδοτα, όπου το αγόρι διακόπτει την δουλίτσα του κι εσείς περιμένετε στωικά να... ντύσει το καμάρι του! Βγάλτε την πονοστάρ που κρύβεται μέσα σας και πάρτε πρωτοβουλία. Αρπάξτε του το προφυλακτικό, βάλτε τον να ξαπλώσει και τοποθετήστε το χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου τα χέρια σας! Πώς; Ανοίξτε το προφυλακτικό, εννοείται ότι θα πρέπει αρχικά να βρείτε ποια είναι η σωστη πλευρά, εφαρμόστε το στο στόμα σας και βάλτε την άκρη της γλώσσας σας στο κέντρο του. Πλησιάστε το πέος του, τοποθετήστε το προφυλακτικό στην κορυφή, με το στόμα πάντα, και σιγά σιγά κατευθυνθείτε προς τα κάτω. Ρίξτε μία ματιά καλού κακού στον αγαπημένο σας... Θα βρίσκεται σε νιρβάνα!
 2. Αφήστε τον να σας καθοδηγήσει: Οι άντρες είναι εκ φύσεως όντα με ηγετικές τάσεις, οπότε δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για εκείνον από το να σας δώσει οδηγίες. Ανοίξτε το προφυλακτικό και ζητήστε του να καθοδηγήσει εκείνος το χέρι σας από την κορυφή του πέους του μέχρι τη βάση. Έτσι και η διαδικασία θα γίνει με τους ρυθμούς που εκείνος θέλει και επιπλέον του δίνετε την ψευδαίσθηση ότι έχει το πάνω χέρι!
 3. Από... πίσω: Βάλτε τον στα γόνατα με την πλάτη γυρισμένη σε εσάς. Αρχίστε λοιπόν, και εφόσον δεν βλέπει να του κάνετε ένα αισθησιακό μασάζ και να τον φιλάτε σε λαιμό και πλάτη. Τη στιγμή που εκείνος έχει παραδοθεί και αφεθεί στο μαγικό σας άγγιγμα, πάρτε χωρίς να το καταλάβει το προφυλακτικό και ενώ συνεχίζεται να τον περιποιείστε, με το ελεύθερο χέρι, του το φοράτε! Έτσι και το στοιχείο του αιφνιδιασμού έχετε και του κάνετε σαφές ότι τέλος τα παιχνίδια και ήρθε η ώρα για sex! Δύο σε ένα λοιπόν...
 4. Καουμπόισσα για... σκληρά γούστα: Την στάση της ανάποδης καουμπόισσας την γνωρίζετε. Είναι αυτή που εσείς είστε από πάνω ενώ του έχετε γυρισμένη την πλάτη! Ανεβείτε λοιπόν πάνω στον καλό σας και περιποιηθείτε τον ενώ του επιτρέπετε να έχει ως μοναδική θέα τα οπίθιά σας. Εκεί που δεν το περιμένει, και ενώ έχετε τοποθετήσει το προφυλακτικό σε εμφανές για εσάς σημείο, οι άντρες έτσι κι αλλιώς δεν έχουν παρατηρητικότητα, το παίρνετε διακριτικά, του το φοράτε και με συνοπτικές διαδικασίες τον βάζετε μέσα σας. Θα γίνουν όλα τόσο γρήγορα που στην χειρότερη να νιώσει... δέος!
 5. Με διαφορά... στήθους: Γυναίκες είστε, είναι κρίμα να αφήνετε το στήθος σας εκτός παιχνιδιού. Ειδικά αν αυτά είναι αξιοπρόσεκτα, είναι αμαρτία από τον Θεό να μην τα εκμεταλλευτείτε! Ξαπλώστε ανάσκελα με τον καλό σας από πάνω έχοντας βάλει τα δύο του πόδια αριστερά και δεξιά από την μέση σας και αφού ζουλήξετε τα προσόντα σας ώστε να σχηματίσουν μία αξιοπρεπέστατη και ζουμερή εμφάνιση βάλτε ένα ανοιγμένο προφυλακτικό στη σχισμή. Υποψιάζεστε τη συνέχεια; Ζητήστε του πολύ απλά να φορέσει το προφυλακτικό χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του, προσομοιώνοντας το γνωστό σε όλους μας...ισπανικό! Σημαντικό είναι να υπάρχει ένα κάποιο μέγεθος στήθους. Αν είστε πλάκα καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία!
 6. Τα ίσια... ανάποδα: Ίσως η πιο γνωστή και διαδεδομένη στάση, παρά το άβολο του χαρακτήρα της, όπως και να το κάνουμε είναι λίγο μπελαλίδικη, είναι η στάση 69. Όταν λοιπόν αποφασίσετε να βάλετε και ένα προφυλακτικό στο παιχνίδι, ομολογουμένως πάιρνει άλλες διαστάσεις! Όσο λοιπόν αυτός ασχολείται με εσάς και σας περιποιείται δεόντως, και άρα είναι πλήρως απασχολημένος, εσείς διακόψτε κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου την αντίστοιχη... δουλίτσα σας, και βάλτε του με συνοπτικές διαδικασίες το προφυλακτικό. Να είστε σίγουρες που ούτε θα το καταλάβει. Στη συνέχεια γυρίστε, κοιτάξτε τον με βλέμμα σε θέλω εδώ και τώρα και αφήστε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους...

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου