ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Παπανδρέου: Στο διαβατήριό μου μετράει το Χάρβαρντ, όχι το Έλληνας πρωθυπουργός

Μοιραστείτε το στο facebook
Για τις πολιτικές επιλογές του, την ελληνική κρίση και τη σχέση της Ελλάδας με τον Αραβικό κόσμο μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στο..
JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis.
Ο πρώην πρωθυπουργός, δήλωσε πως στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του Harvard που έχει μαζί του παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και παραδέχθηκε ότι επί της πρωθυπουργίας του ήθελε να συνδυάσει δύο θέματα: την οικονομική κρίση αλλά και το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.¨
"Όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι. Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου μού λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε", υποστήριξε.
"Αν ζεις στην Ελλάδα σήμερα, μπορείς να νιώσεις τον πόνο, όμως είμαι αισιόδοξος. Θα αποκτήσουμε μια ισχυρότερη Ελλάδα", είπε.
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ακροατήριό του στη Βοστώνη, επέμεινε πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μεμονωμένη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η κρίση στην ίδια την Ευρώπη.
"Μερικές φορές βλέπουμε την Ελλάδα σαν την φωτιά μέσα στην κουζίνα, αλλά αν δεις την Ευρώπη θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η φωτιά μέσα σε όλο το σπίτι... Όσα μέτρα κι αν πήραμε εμείς για το έλλειμμα, παρέμενε πρωταρχικά ένα πρόβλημα της Ευρώπης", σημείωσε.
Αναφερόμενος δε στην πολιτική της Ευρώπης, παρατήρησε ότι "είναι ένα πείραμα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την παγκοσμιοποίηση".

news247.gr

2 σχόλια:

  1. Τι να σχολιάσεις για τον ΜΠΟΖΟ...
    Κρίμα στο Χάρβαρντ που χάνει το ¨κύρος¨ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μονος που εβαλε σειρα στο φαιδρο ελληνικο κρατος...

    σε λιγα χρονια θα τον ζητατε να γυρισει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή