ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ερωτική περιπέτεια που θα θυμάται για όλη του τη ζωή

Μοιραστείτε το στο facebook
Ένα απλό φλερτ εξελίχθηκε σε πραγματική περιπέτεια! Ο λόγος για νεαρό εργαζόμενο σε κατάστημα εστίασης στο..
κέντρο της Πάτρας ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία. Την Δευτέρα που έβρεχε καταρρακτωδώς τον είχε επισκεφθεί στο μαγαζί όπου εργάζεται μία φίλη του. Η συζήτηση «πήγε» αμέσως στο πονηρό και στο τέλος της βραδιάς, ο νεαρός της πρότεινε να τον ακολουθήσει και να κάνουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στη βροχή.
Εκείνη του είπε ότι προτιμούσε... βουνό και ο νεαρός κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Δασυλλίου. Έσβησε τη μηχανή αλλά είχε ξεχάσει τα... φώτα, μιας και αφέθηκε στα χέρια της φλογερής φίλης η οποία μάλλον δεν ήθελε να χάσει χρόνο!
Αφού ολοκλήρωσαν όμως και ενώ εξακολουθούσε να βρέχει δυνατά, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο είχε... ξεμείνει από μπαταρία! Έτσι άρχισε να τηλεφωνεί σε εταιρίες ταξί για να τον βοηθήσουν με καλώδια αλλά του έλεγαν πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται να γίνει. Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα όμως, κάποιος ταξιτζής δέχθηκε να πάει να δει τι συμβαίνει. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τον νεαρό τον περίμενε και η μεγαλύτερη έκπληξη καθώς ο ταξιτζής ήταν... φίλος του πατέρα του!
Παρ' όλα αυτά, ο επαγγελματίας οδηγός τον βοήθησε να σπρώξουν το ΙΧ για να το απομακρύνουν από το γκρεμό και με τα καλώδια να βάλουν μπροστά τη μηχανή. Με αποτέλεσμα ο γόης πιτσιρικάς να μεταφέρει την ερωμένη στο σπίτι της και να φθάσει ο ίδιος ασφαλής στο δικό του..

ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου