ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ωμή παρέμβαση Καραμανλή για το φορολογικό

Μοιραστείτε το στο facebook
Μία παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, φέρνουν στο φως...
τα Παραπολιτικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατσάδιασε τον γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ., Θανάση Μπούρα, με αφορμή την ψηφοφορία για το φορολογικό νομοσχέδιο και άφησε έκπληκτους τους παρευρισκόμενους βουλευτές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που διεξήχθη στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο. Ήταν πέντε το απόγευμα και ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στο γραφείο του στον δεύτερο όροφο του κοινοβουλίου και παρακολουθούσε τη συζήτηση από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Στο γραφείο του είχαν συγκεντρωθεί και περίπου δέκα «γαλάζιοι» βουλευτές, που κουβέντιαζαν με τον Κώστα Καραμανλή για το φορολογικό νομοσχέδιο. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στην πόρτα της εισόδου του γραφείου ο κ. Μπούρας, ο οποίος χαιρέτισε τον πρώην αρχηγό του και θύμισε στους βουλευτές ότι επίκειται η ψηφοφορία.

Ο κ. Καραμανλής φάνηκε να «συννεφιάζει», στράφηκε προς το μέρος του και είπε: «Θανάση μου ο ρόλος της Κ.Ο. δεν είναι μόνο να μαζεύει τους βουλευτές στις ψηφοφορίες, αλλά και να φροντίζει να είναι ενημερωμένοι. Θα έπρεπε να είχες κανονίσει τουλάχιστον τρεις συνεδριάσεις για να γίνει ενημέρωση των βουλευτών και συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο…».

Ο κ. Μπούρας απάντησε ότι «οι βουλευτές ενημερώνονται κύριε πρόεδρε», ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι «τώρα δεν προλαβαίνουμε να το συζητήσουμε πιο αναλυτικά γιατί αρχίζει η ψηφοφορία».

 
e-volos.gr

2 σχόλια: