ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η "ΕΞΩΓΉΙΝΗ" ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΒΙΜΆΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Μοιραστείτε το στο facebook
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η απόρρητη αναφορά των ρωσικών διαστημικών υπηρεσιών FKA και RKA προς τον..
πρωθυπουργό Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε λόγο για επίθεση εξωγήινων δυνάμεων σε αμερικανική βάση στο Τέξας των ΗΠΑ, στις αρχές Μαϊου 2011!
Η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, πυροδότησε όπως ήταν αναμενόμενο σενάρια, συζητήσεις και εντονότατες διαφωνίες. Σύμφωνα με την αναφορά των ρώσων, μία από τις πιο γνωστές αμερικανικές βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, η οποία βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας, έγινε στόχος των εξωγήινων!
Επί μισή ώρα «άγνωστες δυνάμεις» σφυροκοπούσαν τους αμερικανούς με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 500 εργαζομένων στην αεροπορική βάση", ενημέρωσαν τον
πρόεδρο Πούτιν ενώ σε άλλο σημείο του έδωσαν λεπτομερή αναφορά για το "μυστικό πρόγραμμα" που εφαρμόζεται στο Fort Worth και -σύμφωνα πάντα με τους ρώσους- προκάλεσε την πολύνεκρη επίθεση.
Η «εξωγήινη» τεχνολογία Βιμάνα
Σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, σκοπός των εξωγήινων φέρεται να ήταν η καταστροφή της μυστικής τεχνολογίας Βιμάνα, μίας εξωγήινης τεχνολογίας που ο αμερικανικός στρατός είχε μεταφέρει στο Τεξας από το Αφγανιστάν όπου είχε περισυλλέξει έναν ιπτάμενο δίσκο Βιμάνας!
Την πρώτη ίσως αναφορά στα ιπτάμενα σκάφη Βιμάνα, την συναντάμε σε εκατοντάδες αρχαία Σανσκριτικά κείμενα, στα οποία περιγράφονται ως «κυκλικά αεροσκάφη με θόλο». Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά, τα «ιπτάμενα Βιμάνας, κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και μοιάζουν σαν σφαίρες που σχίζουν τον ουρανό». Τα «άγνωστα» αυτά ιπτάμενα αντικείμενα συναντώνται και σε πολλές ινδικές τοιχογραφίες ή βιβλία, όπως αυτές των δύο παρακάτω εικόνων.
Ένα τέτοιο εξωγήινο σκάφος, λένε τώρα οι ρώσοι, κατέρριψαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια το μετέφεραν στο Τέξας προκειμένου να «κλέψουν» την μυστική τεχνολογία του! Ο στόχος τους ήταν να ήταν να επιχειρήσουν τη χρήση της σε μία από τις πιο μυστικές και φιλόδοξες μηχανές τους, που φέρει την ονομασία «Το μαύρο τρίγωνο»!
Τα συμπεράσματα, δικά σας!

kostasedessa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου