ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνδικαλιστές τους βαθέως ΠΑΣΟΚ τι έχουν να πουν γι αυτά που συμβαίνουν στην ΕΡΤ;

Μοιραστείτε το στο facebook
Επίθεση κατά του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουγού Γ.Μουρούτη εξαπέλυσαν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ, λόγω της δήλωσής του στην προσωπική του σελίδα του στο fb. Ο κ. Μουρούτης συγκεκριμένα έγραψε:.

Ο εγκαλούμενος για απάτη εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Καλφαγιάννης, που παρανόμως κατέβασε τους διακόπτες στην ομιλία του Πρωθυπουργού για το φορολογικό, με απειλεί με αγωγή, γιατί είχα το “θράσος” να τα βάλω μαζί του και με τη συντεχνία του! Από δικαστήρια ξέρει καλά άλλωστε. Εγώ θα συνεχίσω να ρωτώ την διοίκηση της ΕΡΤ: Τα παράνομα επιδόματα που εισέπραξε για…την κόρη του, εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου τα επέστρεψε και αν ναι πότε; Τα επέστρεψε εντόκως; Πώς είναι δυνατόν να είναι ακόμα εργαζόμενος όταν η ίδια η εταιρία στην οποία εργάζεται τον κατηγορεί για απάτη; Στην ΕΡΤ ποια είναι ακριβώς η δουλειά που κάνει, με ποιο ωράριο και με τι μισθό; Εγώ με όποιο κόστος θα το πάω μέχρι τέλους. Έστω και μόνος μου!”
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι στηρίζεται σε κάθε συνδικαλιστή του πρώην βαθέως ΠΑΣΟΚ. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Μουρούτης, που ξέρουμε,την ιστορία αυτή θα την πάει μέχρι τέλους.
Όμως πράγματι εγείρεται ένα μείζον θέμα για τη διοίκηση της ΕΡΤ: Μετά το νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους υπαλλήλους η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση της ΕΡΤ δεν θα έπρεπε ήδη να έχει στείλει σπίτι του τον εν λόγω κύριο και όλους τους υπόλοιπους που διώκονται για κακούργημα;
Τί περιμένει;  Μήπως να γνωμοδοτήσει καμιά εσωτερική υπηρεσία της οποίας προίστανται κομματικοί και προσωπικοί φίλοι των επίορκων; Η ΔΑΚΕ ΕΡΤ τι περιμένει; Γιατί δεν έχει ήδη βγει στα κεραμίδια κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των διεφθαρμένων συναδέλφων τους;
Το antinews σας παρουσιάζει την πειθαρχική δίωξη, καθώς και δικαστικά έγγραφα για τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ συνδικαλιστή που επιβραβεύει η Κουμουνδούρου!





_______________________________________________________________


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου