ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Ο άνδρας με τις μεγαλύτερες πατούσες, μέγας γυναικοκατακτητής!

Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού περίπου 56 (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο..
9.
Ο ίδιος μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο (;) σχετικά με την αναλογία πατούσας και πέους. “Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις”, είπε γεμάτος περηφάνια.
“Οι γυναίκες ένα πράγμα θέλουν από μένα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με χαλάει καθόλου. Αυτό που λένε για τους άνδρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει”, είπε ο 19χρονος και ο νοών νοείτο.
Παρά τα πλούσια προσόντα του -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- και τις δεκάδες κατακτήσεις, δεν έχει σταθερό δεσμό. Μπορεί στο ύψος να είναι λίγους πόντους κοντύτερος από τον Peter Crouch, παίκτη της Stoke City, ωστόσο οι πατούσες του είναι πολύ μεγαλύτερες, 36,8 εκατοστά.
Ο Carl από τότε που θυμάται τον εαυτό του είχε πάντα μεγάλα άκρα. “Μεγάλωνα τόσο γρήγορα που η μητέρα μου έπαιρνε καινούργια παπούτσια κάθε τρεις και λίγο. Κάθε χρόνο μπορεί να άλλαζα μέχρι και τρια ζευγάρια”, προσέθεσε.
Ο 19χρονος είναι παίκτης του ράγκμπι και για τα παπούτσια κάνει ειδική παραγγελία από την Αμερική καθώς στη Βρετανία δε μπορεί να βρει.

aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου