ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μεξικάνες Πλούσιες και Διάσημες

Μοιραστείτε το στο facebook
Ξεχάστε το Μεξικό της φτώχειας και των καρτέλ ναρκωτικών. Γιατί κι εκεί υπάρχει το 1%. Είναι οι «Ricas Y Famosas»..
(Πλούσιες και διάσημες, ελληνιστί) που ποζάρουν στις κιτς επαύλεις τους, χλευάζοντας όλα όσα «ασχημαίνουν το τοπίο». Η φωτογράφος Ντανιέλα Ροσέλ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα μοντέλα της αφού είναι κόρη διακεκριμένου μέλους του κυβερνόντος κόμματος Partido Revolucionario Institucional (PRI), αποφάσισε να κάνει μια σειρά με σχετικές φωτογραφίες.

Η Ροσέλ, ο πατέρας της οποίας έχει και μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης, άρχισε το project με φωτογραφίες της οικογένειάς της. Σιγά- σιγά διαπίστωσε ότι είναι πολύ εύκολο να φωτογραφίζεις ανθρώπους οι οποίοι «άλλο που δεν ήθελαν». Και με το σκηνικό δε, το οποίο μοιάζει με αυτό χολιγουντιανής υπερπαραγωγής, οι φωτογραφίες παίρνουν άλλες διαστάσεις. «Αυτές οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν τη διαφθορά» λέει η καλλιτέχνις.

Το Θεσμικό Επαναστατικό κόμμα κυβέρνησε το Μεξικό σχεδόν 70 χρόνια και επανήλθε στην εξουσία έπειτα από 12 χρόνια, στις εκλογές του Ιουλίου. Η αναιμική ανάπτυξη, η ανισότητα, η φτώχεια και η εγκληματικότητα μαστίζουν την χώρα. Παρόλα αυτά, μια μειοψηφία της έχει κάθε χρόνο περίοπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου του περιοδικού Forbes, με τον μεγιστάνα της αγοράς τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ να κρατά τα πρωτεία επί τρία συναπτά έτη.


huffingtonpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου