ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι «κύκνοι» που έγιναν «ασχημόπαπα»

Μοιραστείτε το στο facebook
Και τελικά βραβεύτηκαν για τις μεταμορφώσεις τους
Η τέχνη απαιτεί θυσίες. Κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση σπουδαίων αλλά και..
πολύ όμορφων ηθοποιών που δεν δίστασαν να «τσαλακώσουν» την εικόνα τους στο βωμό της δόξας και της διάκρισης.

Στη συνέχεια ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα γυναικών που έχασαν ή πήραν κιλά και άλλαξαν μαλλιά, ακόμα και φύλο μόνο και μόνο για να ενισχύσουν τις πιθανότητες να «κλέψουν» το βραβείο ΄Οσκαρ από τις συναδέλφους τους.


Charlize Theron




Για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster» η Σαρλίζ Θερόν κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Αναγκάστηκε να πάρει 15 κιλά και καθημερινά υποβαλλόταν σε ατελείωτες ώρες μακιγιάζ για να μεταμορφωθεί. Με άλλα λόγια, χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να ασχημύνει παρά για να ομορφύνει.


Angelina Jolie




Ένα θαμπό πρόσωπο με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ένα βλέμμα που αρμόζει σε ψυχοπαθείς, όπως ήταν το πρόσωπο που υποδυόταν στην ταινία «το κορίτσι που άφησα πίσω» μπορεί να έκαναν λίγο πιο άσχημη την Αντζελίνα Τζολί αλλά τελικά της χάρισαν το χρυσό αγαλματίδιο.


Drew Barrymore




Με αμφίεση που παραπέμπει περισσότερο στην «Άσχημη Μπέτι» η Ντρου Μπάριμορ σίγουρα εντυπωσίασε στην ταινία «Δεν με φίλησαν ποτέ».


Cameron Diaz



Με μαλλί αφάνα, χωρίς τα ροδοκόκκινα μάγουλα με τα οποία την έχουμε συνηθίσει και με καστανά μάτια χάρη στη χρήση φακών επαφής, η Κάμερον Ντίαζ προτάθηκε για χρυσή σφαίρα για την ταινία «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς».
Renèe Zellweger


Ακολουθώντας τις συμβουλές των διατροφολόγων η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώθηκε στην τροφαντή πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».
Nicole Kidman
Είναι πράγματι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς μια τόσο όμορφη γυναίκα όπως η Νικόλ Κίντμαν να μεταμορφώνεται σε Βιρτζίνια Γουλφ για τις ανάγκες της ταινίας «Οι ώρες».
Salma Hayek
Βλέποντας την αλλαγή της Σάλμα Χάγιεκ υποδυόμενη την ζωγράφο Φρίντα Κάλο, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο make up.
 
Hilary Swank
 
Μια αναμφίβολα αξέχαστη ερμηνεία ήταν αυτή της Χίλαρι Σουάνκ στην ταινία «Τ’ αγόρια δεν κλαίνε» όπου υποδυόταν τον νεαρό Brandon Teena. Η Σουάνκ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αυστηρή δίαιτα και να κόψει τα μαλλιά της αντρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου