ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Το κράτος να μαζέψει τους νταήδες και από τα δυο άκρα

To ξεκαθάρισμα λογαριασμών πολλών ετών, που πάει πίσω στα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, φαίνεται ότι στήνουν κάποιοι, στα άκρα του πολιτικού φάσματος...
Την Κυριακή ο Βόλος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών. Οι μεν κατηγορούν τους δε για αντισυγκέντρωση που έφερε τη συμπλοκή. Οι αριστεριστές λένε ότι είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό αντιφασιστική συγκέντρωση και την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή έστησε διανομή τροφίμων στην παραλία του Βόλου. Όμως, αυτό καμιά σημασία δεν έχει. Σημασία έχει ότι τρεις τραυματίες, πιθανότατα μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στον νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από καδρόνια.

Θα μπορούσε να είναι τραυματίες από την άλλη πλευρά, ουδόλως ενδιαφέρει. Όπως επίσης δεν έχει μεγάλη σημασία αν είναι ο Βόλος, η Κοζάνη, η Αλεξανδρούπολη ή όπου αλλού έχουν γίνει σοβαρά επεισόδια μεταξύ των άκρων. Η ακροδεξιά και η ακροαριστερά αναμετρώνται με κίνδυνο να μετατρέψουν την ελληνική κοινωνία σε ζούγκλα. Δεν είναι καθόλου απίθανό να δούμε σύντομα «ραντεβού θανάτου» όπως αυτά που κλείνουν οι χούλιγκανς. Και ίσως είναι πολύ κοντά η στιγμή που ούτε η Αστυνομία δε θα μπορεί να αποτρέψει πραγματικές σφαγές. Τα καδρόνια εύκολα αντικαθίστανται από μαχαίρια, μαύρα ή κόκκινα, θα την κάνουν τη δουλειά τους.

Τα επεισόδια που συμβαίνουν συχνά πρέπει να είναι καμπανάκι για την επίσημη πολιτεία και για την κοινωνία. Όταν θα υπάρξει το πρώτο θύμα πολιτικής βίας, ας μη βγουν οι υπεύθυνοι σαν κλαίουσες παρθένες να θρηνήσουν. Οι προειδοποιήσεις είναι πολλές. Ας τους μαζέψουν λοιπόν τους νταήδες και από τις δύο πλευρές γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ καλά.

Όταν η βία γίνεται καθημερινό σκηνικό στα δελτία των ειδήσεων, τότε η κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα. Και το τελευταίο πράγμα που θέλει αυτή η χώρα είναι να δει μάχες σώμα με σώμα για πολιτικούς λόγους.
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου