ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Δημήτρης Βογιατζής: Η αλήθεια του αυτόχειρα και οι κλειστές πόρτες!!!

Μοιραστείτε το στο facebook
Ειναι πολύ δύσκολο να γράφεις για έναν τόσο αξιόλογο ηθοποιό που αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Και μπορεί η είδηση να σκάει ως βόμβα, όμως για να μπει κανείς σε αυτή τη διαδικασία και..
ν΄ αποφασίσει το τέλος περνάει από πολλά στάδια. Τα όποια προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Δημήτρης δεν ήταν απλά.  Και το σίγουρο είναι πώς πίσω από τον όρο «ψυχολογικά» κρύβονται πολλά.
Παραστάσεις, εικόνες απογοητεύσεις, κρίση, πρόβλημα επιβίωσης χαμένα στοιχήματα. Όταν είσαι αξιοπρεπής, περήφανος, όταν έχεις την αξιοπρέπειά σου ψηλά, όταν βλέπεις φελλούς και σκατά να επιβιώνουν και έχεις κριτήριο, τότε περνάς ζόρικα. Όταν στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο σου και θέλεις σε μια Ελλάδα αναξιοκρατική και ανέβεις αξιοκρατικά…τότε περνάς ζόρικα. Όταν δε δέχεσαι προτάσεις ανήθικες, όταν δε γουστάρεις να γίνεις κομμάτι από παρεάκια περίεργα, όταν είσαι μοναχικός…τότε περνάς ζόρικα. Όταν έχεις να δουλέψεις μήνες…και φτάνεις σε σημείο να πουλάς προσωπικά αντικείμενα…τότε περνάς ζόρικα. Δυστυχώς ο Δημήτρης δεν ανήκε σε «παρεάκια» που λυμαίνονται τον χώρο της υποκριτικής. Δεν είχε την στόφα του γλύφτη. Χτύπησε πολλές πόρτες αλλά τις βρήκε ερμητικά κλειστές.  Το πάλεψε πολύ…άλλα στο τέλος οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.
Στις σχολές δημοσιογραφίας μας έλεγαν-πριν από 20 χρόνια-ότι η αυτοκτονία δεν είναι «θέμα» και αν κληθούμε κάποια στιγμή να γράψουμε…να φροντίσουμε να είναι μονόστηλο. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που τα ποσοστά αυτοκτονιών δίνονται πλέον επίσημα από το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Και ο Δημήτρης θα είναι μια ακόμη από τις πολλές περιπτώσεις που θα καταγραφούν τυπικά και με αριθμό πρωτοκόλλου . Να έχει καλό ταξίδι και κουράγιο στους δικούς του! Δυστυχώς η Ελλάδα συνεχίζει να «σκοτώνει» τα παιδιά της!!!
 

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου