ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τις κουκούλες από τους μπαχαλάκηδες

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, απ’ όσο ξέρουμε. Σέβεται τη δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους. Επιδιώκει την κοινωνική ειρήνη και λογικά δεν..
συμπαρατάσσεται με όσους έχουν σκοπό να διαλύσουν την κοινωνία.
Αν ο κ. Τσίπρας που κάνει πολυήμερες διακοπές στη Νότια Αμερική δεν συμμερίζεται κάτι τέτοιο ας μας το πει. Ας ανακοινώσει στον ελληνικό λαό ότι είναι ένα επαναστατικό κίνημα που στόχο έχει να ανατρέψει τον κοινοβουλευτισμό και να φέρει ένα άλλο σύστημα που πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Δεν είναι δύσκολο να το κάνει, αν και χρειάζεται κότσια για να αποδεχθείς ποιος είσαι, να βγάλεις δηλαδή την «κουκούλα» που φοράς τόσα χρόνια.
Τα όσα συνέβησαν όμως με τη βίλα Αμαλία έκαναν ένα καλό. Χωρίς η κυβέρνηση, ο Σαμαράς, ο Δένδιας να βάλουν το χέρι τους, έγινε πραγματικότητα αυτό που υποσχέθηκαν. Δηλαδή έπεσαν οι κουκούλες και αποκαλύφθηκαν ποιοι υποκινούν τις πράξεις βίας και ανομίας. Και εξηγούμαστε: Σύμφωνα με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, επίσημο όργανο του κόμματος κι όχι κάποιοι περιθωριακοί: «Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξή τους στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.
Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος, που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί, εκκενώνεται μια μέρα μετά την καταψήφιση από την τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Χρυσή Αυγή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για διαλεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ.
Aπό,τι φαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή οιχάρεςεπιστρέφονται.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.”
Κατά τη νεολαία αυτή δηλαδή ο κατειλημμένος χώρος επί 22 χρόνια είναι κοινωνικός χώρος. Να το αποδεχθούμε κι αυτό. Κάποιοι νέοι που τώρα είναι 40 -50 χρονών κατέλαβαν το κτίριο και το παρέδωσαν στις νεότερες γενιές γιατί δεν είχαν που να μείνουν και που να εκφράσουν τις ιδέες τους. Περιορίζονται από την αστική δημοκρατία και βρήκαν το στέκι τους. Μπράβο τους και τους επαινούμε γι’ αυτό.
Και φυσικά, οι 1.300 άδειες φιάλες μπύρας, το εύφλεκτο υλικό, οι δεκάδες αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα πτυσσόμενα γκλόμπ και τα άλλα εργαλεία είναι τα… μέσα για να εκδηλώσουν τις απόψεις τους που δε χωράνε στη δημοκρατία μας.
Τι να πει κανείς για νεολαίους που σκέφτονται έτσι. Αλλά να ήταν αυτοί αναρχικοί, το indymedia, τα παλιά Εξάρχεια να το καταλάβουμε. Την υπογραφή της ανακοίνωσης της βάζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με σφραγίδα του κόμματος, έτσι για να καταλαβαινόμαστε. Το εργαστήριο παραγωγής μολότοφ είναι απλά ένας κοινωνικός χώρος που πρέπει να υπάρχει αφού υπάρχει και ο φασισμός της Χρυσής Αυγής. Είναι το γνωστό «ναι αλλά και οι Αμερικανοί βασανίζουν τους μαύρους».
Αντί ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τους νεολαίους έβγαλε ανακοίνωσε που κατηγορούσε την κυβέρνηση για καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Για τις μολότοφ στον κοινωνικό χώρο, τίποτε. Περίεργο.
Όχι δεν είναι περίεργο. Δυστυχώς, στον ΣΥΡΙΖΑ του πάνω από 20% ή και 30% επικρατεί μια δράκα ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη δημοκρατία. Κι όσο ο επίσημος κομματικός μηχανισμός δεν τους αποδοκιμάζει τόσο θα χάνει σε σοβαρότητα. Επέλεξαν να ταυτιστούν με τους αναρχοαυτόνομους, τους μπαχαλάκηδες που φτιάχνουν μολότοφ και τα σπάνε στις διαδηλώσεις. Έκαναν το μεγάλο λάθος και θα πληρώσουν τα επίχειρα. Κρίμα μόνο γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι, φωτισμένα μυαλά που είχαν κάτι να προσφέρουν στην πατρίδα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου