ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται (η κυβέρνηση φταίει και για την κακοκαιρία!!!)

Μοιραστείτε το στο facebook
Έρχεται κακοκαιρία και δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας, υποφέρουν από το κρύο. Τραγικό γεγονός, απόδειξη ότι σε όλο τον κόσμο..
κι όχι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν δραματικές κοινωνικές ανισότητες. Υπάρχουν φτωχοί και άστεγοι που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Εικόνες που θα πρέπει να μας κάνουν να κοκκινίζουμε όλους, όμως το θέμα μας είναι αλλού.
Ποιος λέτε θα χαρεί που θα χάσουν τη ζωή τους κάποιοι από το κρύο; Εκτός από τους συγγενείς φυσικά. Μα ο ΣΥΡΙΖΑ, αν τουλάχιστον δεχθούμε τα λεγόμενα του κ. Π. Σκουρλέτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θα ευχόταν να υπάρξουν θύματα από το κρύο προκειμένου να τα ρίξει στην ανάλγητη κυβέρνηση που αυξάνει το ρεύμα. Είπε λοιπόν ο κ. Σκουρλέτης:«Η αύξηση του ρεύματος είναι μια επιλογή που οδηγεί τελικά στο να έχουμε νεκρούς από κρύο αυτό το χειμώνα. Με δεδομένο ότι με το ρεύμα εισπράττεται τελικά και το χαράτσι, με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, η επιλογή αυτή είναι επιλογή αυτό το χειμώνα να έχουμε νεκρούς από το κρύο. Είναι συνειδητή επιλογή. Ή να καούν από ξυλόσομπες ή να καταστραφούν τα δάση». Και συνέχισε: «Φτάνουν πια τα ψέματα. Εδώ λοιπόν, έχεις να διαλέξεις. Ή θα πάρω αυτό το ανάλγητο σκληρό μέτρο με επίπτωση, επαναλαμβάνω, να έχουμε και νεκρούς από ψύχος ή θα τα σπάσω και θα πω τέρμα δεν πάει άλλο».
Αυτά είπε λοιπόν ο κύριος εκπρόσωπος βάζοντας νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό. Προφανώς μαθημένος από προβοκατόρικες ενέργειες είπε να ρίξει την μπαλωθιά του για να δημιουργήσει ντόρο, ποντάροντας σε ένα λαϊκό θέμα, σε μια τραγική κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες πολίτες αυτή την εποχή.
Μοιάζει με την περίπτωση των διαδηλώσεων που κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι μόνο, θέλουν να υπάρχουν νεκροί για να «σκυλεύουν» μετά πάνω στο κορμί του. Το έκαναν άλλωστε όταν αυτοκτόνησε ο συνταξιούχος στο Σύνταγμα. Το έκαναν ήρωα, τον φόρτωσαν στην κυβέρνηση και μετά άρχισαν να κάνουν αντιπολίτευση από τον καναπέ του σπιτιού τους κάπου στα βόρεια προάστια.
Η πολιτική κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο. Να εύχεσαι θύματα για να ποντάρεις στη δυστυχία του άλλου. Ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Και μάλιστα να λες ότι είναι και συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να υπάρχουν θύματα από το κρύο. Οργανωμένο σχέδιο δηλαδή του Σαμαρά και των άλλων εταίρων της κυβέρνησης ναδολοφονήσουν πολίτες. Σα δε ντρέπονται.
Απαντώντας στα σχόλια του Π. Σκουρλέτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, διευκρίνισε ότι οι αυξήσεις θα γίνουν από τον ερχόμενο Ιούνιο και ότι «θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που προεξοφλεί ο κ. Σκουρλέτης». Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή αυτός προανήγγειλε νεκρούς από το κρύο.
«Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά λύσεις, ο κ. Σκουρλέτης εύχεται να καούν άνθρωποι από ξυλόσομπες ή να πεθάνουν από το κρύο για να κερδοσκοπήσει πολιτικά. Δεν τον καταγγέλλουμε γιατί μάλλον δεν έχει επίγνωση του τι λέει. Παραληρεί! Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Και για να μη νομίζουν ότι κάνουμε στείρα αντιπολίτευση, είμασταν από τους πρώτους που «κράξαμε» τον κ. Αρθούρο Ζερβό για τις παράλογες αυξήσεις που ζητούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου