ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ντόρα: «Φέρτε το πριόνι, το ηλεκτρικό»

Μοιραστείτε το στο facebook
Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα: το φορολογικό νομοσχέδιο παρουσιάζει «σοβαρά κενά», είναι «άτολμο» και «ημιτελές», ένα πραγματικό βδέλυγμα της ανομίας..

Ποιός τα λέει αυτά; Ο Τζήμερος; Ο συνταξιούχος Καρατζαφέρης; Η φιλελεύθερη πτέρυγα (;) των ΑΝΕΛ;
Κανείς άλλος από τη Ντόρα Μπακογιάννη που έσπασε την πολύμηνη σιωπή της. Η «πιο σιωπηρή βουλευτής του Κοινοβουλίου» μετά τις εκλογές του Ιουνίου αποφάσισε πως δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση πρέπει «να τ’ ακούσει», διότι προφανώς δεν έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια ενδοκυβερνητικής αντιπολίτευσης σε μια πρωτοφανή για τα ελλαδικά δεδομένα τρικομματική κυβέρνηση. Και διάλεξε για την… ηχηρή της παρέμβαση την μετα-εκταμιευτική ευφορία. Στην χθεσινή της εμφάνιση, ντύθηκε φιλελεύθερη «Ρομπέν των Δασών»: είναι «εισπρακτικό» το νομοσχέδιο, οι Έλληνες «δεν μπορούν να πληρώσουν άλλο», ώρα για δικαιοσύνη – λες και ο Σαμαράς δεν γνωρίζει τις δυσκολίες και δεν πρόκειται, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να κάνει πράξη τα πραγματικά φιλελεύθερα «πιστεύω» του σχετικά με την φύση της φορολογίας.
Το Antinews έχει βαρεθεί να το επαναλαμβάνει: ποτέ «δεν κάνουμε δωράκια αυτοϋπονόμευσης στους πολιτικούς μας αντιπάλους». Ακόμα κι αν… έρχονται Χριστούγεννα.
Η επιστροφή της Ντόρας ήταν ένα λάθος, και αυτό θα φανεί στο εγγύς μέλλον: η πρόσφατη αντιπολιτευτική της παρουσία ήταν μόλις η αρχή, η κυρία κοιμάται, ξυπνάει το πρωί και αναπνέει μόνο για να πριονίζει την καρέκλα του Σαμαρά,  όσο ανεδαφικό κι αν είναι αυτό το πάθος
Το ποιό ήταν το μεγάλο, τεράστιο όφελος από την προεκλογική επιστροφή μιας ορκισμένης, εμπαθούς εχθρού του Πρωθυπουργού της Ελλάδος χωρίς απολύτως κανένα κοινωνικό και εκλογικό έρεισμα και με μοναδικό σκοπό το πλέον ιδιοτελές πριόνισμα της καρέκλας υπερβαίνει την πολιτική μας σκέψη.
Το πώς βοηθούν πολιτικά ή ιδεολογικά την παράταξη οι «αντι-κρατιστές φιλελεύθεροι» που υπάρχουν χάρη στα ακριβώς αντίθετά τους, δηλαδή την προκεχωρημένη ρουσφετολογία (θυμάστε τις ουρές των Κρητικών έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών;), τον ανηλεή κρατισμό που καθιστά αναγκαίους τους πολιτικούς-«διαμεσολαβητές» και την οικογενειοκρατία, υπερβαίνει την σκέψη μας γενικώς. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να ευδοκιμήσει το είδος των… πιο κρατιστών αντι-κρατιστών!
Και μαθαίνουμε από δημοσιεύματα ότι ετοιμάζεται και η «τρίτη γενιά», με την Κάθοδο του Μεγάλου Καρπενήσιου στην κεντρική πολιτική σκηνή, και ότι η Οικογένεια «βολιδοσκοπεί».
Θα το επιτρέψει ο υποσχόμενος την κάθαρση, την απο-διαπλοκή, την πάταξη των «τζακιών» και την παράταξη των «αξίων και των αξιών»;
«Όποιος θέλει να κάνει ένα δώρο στην Ντόρα, ας της αγοράσει μια τσάντα».
Αστυάναξ Καυσοκαλυβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου