ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Βόμβα Μανώλη κατά Καμμένου

Ένα ακόμα καρφί στον σταυρό του μαρτυρίου του Πάνου Καμένου, κάρφωσε ο βουλευτής Γιάννης Μανώλης ο οποίος μιλώντας το πρωί στον Σκάι έκανε..
κι αποκαλύψεις. Ο κ. Μανώλης, που πλέον είναι με το ενάμισι πόδι έξω από τους ΑΝΕ.ΛΛ. χαρακτήρισε τον πρόεδρό του «λαγό».
«Συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα», είπε ο κ. Μανώλης και προχώρησε στην αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, το non paper (προέβλεπε συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας και υπουργό Άμυνας τον κ. Καμμένο) το είχε δώσει όντως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. «Έχω αποδείξεις ότι το έδωσε» είπε και χαρακτήρισε γκάφα την όλη υπόθεση, ενώ κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε. Όπως αποκάλυψε, μετά την ιστορία με το non paper ήθελε να μην είναι υποψήφιος και στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, αλλά τον μετέπεισε ο Χρήστος Ζωής. Εξαιτίας του non paper και του σάλου που προκλήθηκε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν μικρότερο ποσοστό στις εκλογές του Ιουνίου, εκτίμησε ο κ. Μανώλης.
«Αντί να φτιάξουμε κόμμα, έφυγε δυο μήνες διακοπές», είπε και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι αλλάζει συνεχώς γνώμη.

«Όταν είπε να παραιτηθούν 60 βουλευτές (των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ) του είπαμε ότι αυτό που λες, δε γίνεται. (…) Μιλάει συνεχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λέει στον κόσμο «πήγαινε στον ΣΥΡΙΖΑ». Μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ (…) Ενώ έλεγε ότι κανείς δε μας βγάζει από το ευρώ, ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για το δολάριο», τόνισε και χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο πρόεδρο που μέσα σε πέντε λεπτά αλλάζει θέσεις.

«Ντρέπομαι, σήμερα, τι θα πω στον κόσμο που με ακολούθησε;» διερωτήθηκε, ξεθακάρισε πως αποτελεί παρελθόν από το κόμμα αλλά όχι από την πολιτική. «Είμαι ανεξάρτητος, είμαι αντιμνημονιακός, δεν πάω σπίτι μου».

Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.

Το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα γίνει την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι όπου θα συγκληθεί η Κ.Ο. των Ανεξάρτητων με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
Και ο Καμμένος πριν από λίγο απάντησε μέσω twitter ότι η αποστασία ξεκινά πάντα με κάτι τύπους σαν τον Μανώλη» ενώ του ευχήθηκε καλό ταξίδι θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews τέσσερις ακόμη βουλευτές και δύο στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. θα κουνήσουν το μαντίλι στον κ. Καμμένο μέχρι το μεσημέρι. Πρόκειται για τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Γιάννη Κουράκο, την αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, τον Κώστα Μαρκόπουλο, τον εκπρόσωπο του κόμματος Χρήστο Ζώη και τον κ. Γιαννάκη.
Επίσης, αναμένεται να υπάρξει κύμα παραιτήσεων και άλλων κορυφαίων στελεχών των ΑΝ.ΕΛΛ.

Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε και κάτι. Τόσο ο Μανώλης όσο και οι υπόλοιποι που φωνάζουν τώρα κατά του Καμμένου ήταν εκείνοι που έγιναν από την πρώτη στιγμή οι σωματοφύλακές του. Εγκατέλειψαν μια προσπάθεια για να σωθεί η χώρα, πούλησαν την αντιμνημονιακή τους πολιτική, έβρισαν τον Σαμαρά και όλους τους υπόλοιπους και αποθέωσαν την κενότητα, την προχειρότητα και την τζάμπα μαγκιά. Είμαστε ανεξάρτητοι, έλεγαν και φούσκωναν σαν τα κοκόρια λες και οι υπόλοιποι ήταν προδότες. Ο Μανώλης, ο Μαρκόπουλος, ο Ζώης κ.λπ. ας πρόσεχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου