ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οργή στην κυβέρνηση από ρεπορτάζ για τους υπαλλήλους της Βουλής

Μοιραστείτε το στο facebook
Εξοργισμένοι είναι  στο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών από τις… αναλύσεις τηλεοπτικών δημοσιογράφων και μη για τις απολαβές των υπαλλήλων..
της Βουλής μετά και την εναρμόνιση των μισθών τους με αυτούς των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών. Κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την εντολή του Α. Σαμαρά για τήρηση του νόμου και για εξάλειψη των μισθολογίων δύο ταχυτήτων, γεγονός που εκνεύρισε την κυβέρνηση η οποία διαμηνύει ότι ισχύει στο ακέραιο η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό. Μάλιστα, σε νέα ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει:
Η πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τις συντάξεις και τις απολαβές των υπαλλήλων της Βουλής είναι μία και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ή διαστρέβλωσης:
1ον. Υπάρχει πλήρης εξομοίωση, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, των υπαλλήλων της Βουλής που συνταξιοδοτούνται με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δημόσιου Τομέα. Αυτό ισχύει για όλους, καταργώντας ακόμη και τα ειδικά οριζόμενα με το Άρθρο 15 του Ν. 3865/2010 για τους υπαλλήλους της Βουλής.
2ον. Το ίδιο ισχύει και για τις πάσης φύσεως τακτικές αποδοχές και επιδόματα των υπαλλήλων της Βουλής: αυτές εξομοιώνονται πλήρως με αυτές των υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, και οι οποίες άλλωστε ορίζονται με το Νόμο 4024/2011.
3ον. Οι υπερωρίες των υπαλλήλων της Βουλής ορίζονται κατά μέγιστο ύψος στις 52 ώρες μηνιαίως, όπως προβλέπει άλλωστε και το Άρθρο 20 του Νόμου 4024/2011, και ισχύει για κατηγορίες εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα, π.χ. εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου