ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο!! Αυτός ο άνθρωπος δεν πέθαινε με τίποτα!!

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο Μαϊκλ Μαλόι (Michael Malloy) ηταν ενας Αμερικανός άστεγος άντρας που έζησε στην Νέα Υόρκη στις αρχές του...
1900.
O Αντρας αυτός ομως εμεινε στην ιστορία οχι για την ζωή του αλλα για τον τρόπο που πέθανε.
Ο Μαλόϊ δούλευε σαν πυροσβεστης στην περιοχή της Νέας Υόρκης.Μετα το οικονομικό Κραχ ομως το 1929 ο Μαλόι εχασε την δουλειά του και φυσικά βρέθηκε σε ...πολύ άθλια οικονομική κατάσταση οπως φυσικά και χιλιαδες αλλοι άνθρωποι εκεινη την μαυρη περίοδο στην Αμερική.

Μερικά χρόνια μετά και το 1933 ο Μαλόι κατεληξε να ειναι ενας αστεγος και αλκοολικός αντρας που κοιμόνταν στα παγκάκια και έψαχνε τα σκουπίδια για φαγητο.Ωστόσο η μοίρα του επεξε ενα πολύ ασχημο παιχνίδι. Η Περίοδος τότε στην Αμερική ηταν πολύ δύσκολη (μετά το κραχ του 1929) με αποτελεσμα πολλοί ανθρωποι να σκαρφίζονται τρόπους για να βγάλουν χρήματα. ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ Πέντε (5) Άντρες που τον γνώριζαν λοιπον αποφασισαν να παιξουν σε βαρος του ενα θανασιμο παιχνιδι :

Σκοπευαν να τον σκοτώσουν και να εισπράξουν απο μια ασφαλιστική εταιρεία της εποχής τα χρήματα της ασφάλειάς του (οταν ηταν πυροσβέστης) .Φυσικά ειχαν και εναν συνεργό που δουλευε στην ασφαλιστική εταιρεια και τους βοήθησε.Για να εισπράξουν ομως τα χρηματα έπρεπε να κάνουν τον φονο να φαινεται σαν ατύχημα (αργοτερα αποκαλυφτηκε πως το ιδιο κολπο το έκαναν και σε αλλους αστεγους με επιτυχία). Αρχικά λοιπόν σκοπευαν να τον υποχρεώσουν να πιεί μέχρι θανάτου.

Ο Ενας απο τους πέντε άντρες λοιπόν ηταν ιδιοκτήτης ενος μικρου μπάρ (που δεν πηγαινε ομως οικονομικά καλά) και συμφωνα με το σχέδιο αποφασισε και εδωσε στον ατυχο άστεγο αντρα απεριοριστη πίστωση με την ελπιδα πως ο αλκοολικός άστεγος θα επινε πολύ και θα πεθαινε. Παρά το γεγονος λοιπόν πως ο άστεγος ηπιε σχεδον ολο το ράφι με τα ποτά εντούτις δεν επαθε τίποτα και την επόμενη ημέρα ξαναγυρισε στο μπάρ.

Οι πέντε Συνομωτες αποφασισαν αυτήν την φορά να κανουν κατι άλλο : Εβαλαν αντιψυκτικό (υγρο για ψυγεία αυτοκινήτων) μέσα στο ποτο του άστεγου.Ο Μαλόϊ αφού ηπιε πολλά ποτά με αντιψυκτικό και παρά το γεγονος πως στο τελος της μερας δεν μπορούσε να περπατήσει και έχασε τις αισθήσεις του εντούτις την επόμενη ημέρα ξαναπήγε σώος και αβλαβης στο Μπάρ.Τις επομενες μέρες (οπως ειπαμε ο αστεγος ηταν αλκοολικός και του προσφεραν τζάμπα ποτά οπότε επανερχόταν) οι συνομωτες του έριξαν βερνίκι για έπιπλα, υγρό για αλογα και δηλητήριο για ποντίκια αλλα παλι ο άστεγος δεν έπαθε τιποτα και επανήρθε στο Μπάρ.

Στην συνέχεια του εδωσαν φαγητό οπως μύδια με ουισκυ και ενα σάντουϊτς με χαλασμένες σαρδέλες και ποντικοφάρμακο αλλα ο αστεγος τα έφαγε κανονικά χωρις να πάθει το παραμικρό. Η ΠΑΓΩΝΙΑ Οι πεντε αντρες που ηθελαν να εισπράξουν την ασφάλεια ζωής ειχαν φτάσει σε αδιεξοδο : Αυτην την φορά θα εφαρμοζαν κατι αλλο : Μολις ο αστεγος άντρας εχανε τις αισθησεις του απο το πολύ ποτο θα τον έβγαζαν έξω στο κρύο έτσι ώστε να παγώσει μεχρι θανάτου (ειπαμε πως επρεπε ο θανατός του να φαινεται σαν ατύχημα).

Ενα βράδυ που επικρατούσε παγωνιά με την θερμοκρασία να φτάνει τους -26 βαθμούς κελσίου μολις ο άστεγος χάνει τις αισθήσεις του τον βγάζουν εξω και τον αφήνουν σε ενα παγκακι ενος παρκου μέσα στο χιόνι.Στην συνεχεια ριχνουν στο γυμνό στηθος του 19 λίτρα νερού ετσι ώστε αυτό να παγώσει και ο άντρας να πεθάνει.Ωστόσο ομως την επόμενη μέρα ο άστεγος εμφανιστηκε ξανά στο Μπάρ.

Οι συνομώτες εμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η Επόμενη απόπειρα να τον σκοτώσουν έγινε οταν ο ενας απο τους πεντε Αντρες ηταν ταξιτζής και το βραδυ που ο αστεγος έφυγε απο το Μπαρ μεθυσμένος τον χτυπησε "κατα λαθος" με το ταξί και με ταχύτητα 72 km/h.Ο Αστεγος ομως αν και τραυματιστηκε βαριά και κατέληξε για τρείς βδομάδες στο νοσοκομείο δεν πέθανε.Οι συνομώτες αρχικά πηγαινουν στην ασφαλιστική εταιρεια να εισπραξουν τα χρηματα αλλα εκεί μαθαινουν πως ο αστεγος δεν ειναι νεκρός.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ Οι πεντε αντρες που σκοπευαν να παρουν την ασφάλεια ζωής του αστεγου αποφασισαν να κανουν μια τελευταία απόπειρα.Στις 22 Φεβρουαριου του 1933 μολις ο αστεγος ήπιε μεχρι να πέσει κάτω τον μεταφέρουν στο σπιτι -του ενα συνωμοτη- και αφού του βαζουν μια σωλήνα που ηταν συνδεμένη με το γκάζι της κουζινας στο στόμα τελικά τον σκοτωνουν. Λογο της προχειροτητας των αρχών της εποχής, ο άστεγος μεταφέρεται στο νοσοκομείο οπου οι γιατροί πρόχειρα διαγνωσκουν (σαν αστεγος που ηταν δεν εδωσαν σημασία) σαν αιτία θανάτου την πνευμονία και ο Μαλόϊ εταφη με συνοπτικές διαδικασίες.

Μετά απο τον φόνο οι Πεντε αντρες σε συννενοήση με τον ασφαλιστή συνεργάτη του ξαναπηγαινουν στην ασφαλιστική εταιρεία του άστεγου και ετοιμαζονται να εισπραξουν 3.500 δολλάρια (σε σημερινές τιμές 52.000 δολλάρια).Ωστόσο οι πεντε άντρες έκαναν ενα μεγάλο λάθος : Αρχισαν να μιλάνε και να καυχιώνται για το "κατορθωμά" τους απο εδώ και απο εκεί με αποτελεσμα αυτες οι φήμες να γινουν γνωστές στην αστυνομία η οποία αμέσως διάταξε να ξεθαφτεί το πτώμα του άτυχου άντρα για να διαπιστωθούν οι πραγματικές αιτίες του θανάτου.

Πραγματι διαπιστωνεται πως ο Μαλόϊ δεν πεθανε απο πνευμονία αλλα απο δηλητηρίαση φυσικού αερίου. Οι πεντε συνομώτες (Tony Marino, Joseph Murphy, Francis Pasqua, Hershey Green, and Daniel Kriesberg) συνελήφθησαν και καταδικαστικαν σε θάνατο με ηλεκτρική καρέκλα εκτός απο έναν ( Hershey Green) που καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.Αξιζει να σημειώσουμε πως ο τύπος της εποχής ονόμασε αυτήν την συμμορία "the Murder Trust"

xorisoria.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου