ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Παγίδα φόρων στη μεσαία τάξη- Όλο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Χαμένοι όλοι με εισόδημα πάνω από 25.000 ευρώ – Πόσα θα πληρώσουν επαγγελματίες-επιχειρήσεις – Τι αλλάζει για τεκμήρια, «πόθεν έσχες»,..
ακίνητα – Στο 15% ο φόρος στους τόκους των καταθέσεων
Παγίδα φόρων στη μεσαία τάξη«Παγίδα» πρόσθετων φόρων σε όλα τα εισοδήματα άνω των 25.000 ευρώ τον χρόνο, στους ελεύθερους επαγγελματίες που μέχρι τώρα κρύβονταν κάτω από το αφορολόγητο όριο, στους ιδιοκτήτες γης και ακινήτων που εισπράττουν ενοίκια και αύξηση της επιβάρυνσης για όσους έχουν καταθέσεις στην Ελλάδα αποτελεί το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θα φέρει η κυβέρνηση την Τρίτη στη Βουλή.
Το νομοσχέδιο κρύβει και «παγίδες» τεκμηρίων - αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης και δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων - ενώ προβλέπει ότι από το 2014 θα φορολογηθούν για πρώτη χρονιά οι αγρότες με βάση τα κέρδη που θα προκύπτουν από τα βιβλία εσόδων και εξόδων που πρέπει να τηρούν από τον Ιανουάριο.
Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας «η φοροδιαφυγή και η φοροαποφυγή είναι ακόμη μεγάλες σε αρκετές εισοδηματικές τάξεις. Προσπαθούμε να διευρύνουμε τη φορολογική βάση. Για τα «μεγάλα ψάρια» δεν αρκεί μόνο η φορολογική κλίμακα, πρέπει να δουλέψει και ο ελεγκτικός μηχανισμός, και να δραστηριοποιηθεί η Δικαιοσύνη»...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου