ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Εραστές δέχτηκαν έλεγχο από λιμενικούς στο αμάξι τους!

Ερωτικό καταφύγιο στο χώρο του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας βρήκε ένα "παράνομο" ζευγαράκι αλλά λογάριασε χωρίς τους...
λιμενικούς!
Την ώρα που... επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια πιστεύοντας πως δεν γίνονται αντιληπτοί από κανέναν, τους πλησίασαν οι άνδρες του λιμενικού για τροχονομικό έλεγχο...
Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το dete.gr, στην Πάτρα με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και μία γυναίκα γύρω στα 30, παντρεμένοι και οι δύο, ενώ η γυναίκα μητέρα δύο παιδιών!
Περαστικοί οι οποίοι άκουσαν τη φασαρία και έσπευσαν για να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν την εξαγριωμένη γυναίκα να απειλεί ακόμα και να χτυπήσει τον εραστή της, επειδή θεωρούσε αυτόν υπεύθυνο για το ρεζιλίκι που υπέστη όταν οι άνδρες του λιμενικού πλησίασαν το όχημα για να κάνουν έλεγχο και τους έπιασαν στα πράσα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης!
Κι αυτό, όπως προέκυψε από τα λεγόμενά της, διότι εκείνος την διαβεβαίωνε πως στο συγκεκριμένο σημείο θα ήταν ήσυχα και δεν θα τους έβλεπε κανείς.

Αντιθέτως, όχι μόνο τους είδαν αλλά έμπλεξαν και με ελέγχους!

Είχαν φτάσει ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητα στο χώρο του πάρκινγκ του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας και η γυναίκα μπήκε στο όχημα του εραστή. Άρχισαν να επιδίδονται σε... παιχνίδια αλλά το ύποπτο κούνημα του οχήματος τράβηξε την προσοχή των δύο μοτοσικλετιστών του λιμενικού που περνούσαν από το σημείο.

Οι ένστολοι πλησίασαν ανάβοντας τους φάρους των μηχανών και το ζευγάρι ταράχτηκε!
Η γυναίκα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το κάθισμα και οι λιμενικοί που ακόμα δεν είχαν συνειδητοποιήσει περί τίνος επρόκειτοέκαναν νόημα στον οδηγό να κατέβει.
Ο άνδρας κατέβηκε μισόγυμνος από τη μέση και πάνω και του ζήτησαν άδεια και δίπλωμα.

Δυστυχώς δεν είχε κανένα έγγραφο, γι' αυτό και απαίτησαν να κατεβεί και ο συνεπιβάτης!
Ο άνδρας παρακαλούσε να μην συμβεί αυτό αλλά ο έλεγχος έπρεπε να γίνει ώωστε να πιστοποιηθεί πως δεν επρόκειτο για κακοποιούς...
Απειλούσε... θεούς και δαίμονες η ερωμένη!
Τελικά η γυναίκα κατέβηκε έχοντας σκεπάσει όλο το κεφάλι της με ένα παλτό.
Μάταιο όμως αφού υποχρεώθηκε να δώσει την ταυτότητά της.

Γι' αυτό και εξαγριώθηκε τόσο, όχι με τους λιμενικούς οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους, αλλά με τον εραστή της που την καθησύχαζε ότι δεν θα έμπλεκαν.
Όχι μόνο φώναζε τραβώντας την προσοχή κι άλλων περαστικών, αλλά κλωτσούσε με δύναμη την πόρτα του ΙΧ του εραστή της και απειλούσε να του επιτεθεί.
Ευτυχώς όμως κατάφεραν να την ηρεμήσουν οι ένστολοι και να την πείσουν να μπει στο αυτοκίνητό της και να φύγει προτού χειροτερέψουν τα πράγματα.
Βέβαια την περιπέτειά της θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή...


radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου