ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είμαστε σαν κι αυτούς -Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Μοιραστείτε το στο facebook


Λοιπόν, αδέρφια, δεν ξέρω αν τα μάθατε τα νέα. Άμα θέλετε να προκόψετε, πρέπει να περάσετε από την Κουμουνδούρου..
Εκεί μοιράζει πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων ο Σκουρλέτης και άλλοι αυτοχρισθέντες «προοδευτικοί» χατζατζάρηδες. Χωρίς αυτά, δεν σας πάρει ο Αλέξης Τσάβες στις αθρόες προσλήψεις που θα κάνει στο δημόσιο, με μισθό ένα καπάκι πίτουρα και τρία κιλά από το «εθνικό προοδευτικό νόμισμα» του Λαφαζάνη. Για προσάναμμα στο τζάκι.
Είναι παράξενη ράτσα αυτοί οι τύποι, που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα της δραχμούλας, που τόσο χαρούμενους θα κάνει τους «νταβατζήδες», που υποδύονται την αστική τάξη. Στο κυπριακό, η μπαγιάτικη και «κομμένη» κρεμ ντε λα κρεμ της αριστεροσύνης ήταν με το Σχέδιο Ανάν, τους Τούρκους, τους Άγγλους και τ’ άλλα καλά παιδιά.
Συνιστώσες και νεολαίοι τους πάνε στα Σκόπια και κάνουν νταραβέρια με τους πολιτικούς επιγόνους του Ιβάν Μιχαήλοφ, κολλητού του Χίμλερ και ιδρυτή των σλαβόφωνων βοηθητικών ταγμάτων των SS στην Μακεδονία. Α, όλα κι όλα, αυτοί οι «προοδευτικοί» και βεριτάμπλ διεθνιστές, στο ψευτομακεδονικό είναι με τους ψευτομακεδόνες κι όχι με τους αλητήριους εγχωρίους. Στην Θράκη είναι υπέρ του «αυτοπροσδιορισμού», που προάγουν οι χαφιέδες του Προξενείου, στο Αιγαίο είναι με τα ψάρια του και δείχνουν «κατανόηση» για τους αδελφούς Τούρκους, «φταίμε κι εμείς, βρε αδερφέ». Και φυσικά στο Κουρδικό είναι πάλι με τα μεμέτια. Όχι όλοι. Υπάρχουν τιμητικές εξαιρέσεις, αλλά δεν πιάνουν χαρτωσιά μπροστά στους χατζατζάρηδες, που παπαγαλίζουν το δόγμα ακεραιότητος της Τουρκίας, μην τυχόν και τους πουν «τουρκοφάγους».
Είσαι μπαχαλάκης, κουκουλοφόρος, ιαχωβάς του κοινωνικού πολέμου; Λεηλατείς, σπας, καις, ρίχνεις εμπρηστικές βόμβες σε τράπεζες, μαγαζιά, ανθρώπους; Κάνεις «πολιτική» στα Πανεπιστήμια ή στον δρόμο με το λοστό, την μολότωφ και  μαλτεζόπλακες στο χέρι; Γράφεις στους τοίχους «Σέχτα και Επαναστατικός Αγώνας δείχνουνε το δρόμο, 15 σφαίρες σε κάθε αστυνόμο»; Καις το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα και γράφεις κάλαντα για το έλατο που καίγεται ωραία με μπάτσους στα κλαδιά; Γκρεμίζεις την προτομή του Περρίκου και την σέρνεις στο οδόστρωμα σπασμένη; Του Περρίκου, που ακόμη κι οι Γερμανοί, οι ναζί εκτελεστές του, στάθηκαν προσοχή μπροστά στον ηρωϊσμό του. No problem. Οι χατζατζάρηδες κι η φυλλάδα τους θα τραβήξουν πόζες και θα σου κάνουν και φωτογραφικό λεύκωμα. Θα βρεθούν συνιστώσες και φωταδιστές να γράψουν επαίνους, κείμενα κατανόησης, αναλύσεις για τις «απαραίτητες δόσεις βίας», για την ανάγκη να σπάσει το «κρατικό μονοπώλιο στη βία».
Είπαμε, άμα το πάρεις όλο αριστερά βγαίνεις έξω δεξιά κι αντίστροφα.
Αν αυτοί, που με φυλετικά κριτήρια κυνηγάνε αλλοδαπούς, είναι φασίστες, αυτοί που φτύνουν τους Έλληνες και προάγουν οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα πλην των ελληνικών σε όλα τα μεγάλα ζητήματα, τι είναι; Πως τους λένε;

Ροζ ολοκληρωτικοί είναι, φασίζοντες λύκοι με δορά «προοδευτικού», μεταλλαγμένα πρωτοξάδερφα της Χρυσής Αυγής, που απλά δεν πιστεύουν στο Έθνος αλλά πιστεύουν μια χαρά στην βία ή τουλάχιστον ενθαρρύνουν την βία άλλων, «ψυχικά» δικών τους. Ολοκληρωτικοί που μισοκρύβουν τις έξεις τους, γιατί τώρα μάζεψαν την «πράσινη» κρατικοδίαιτη συνιστώσα. Πρέπει να πουλήσουν παραμύθι μετριοπάθειας, μπας και στραβωθεί κανάς φαμελιάρης κι απελπισμένος νοικοκυραίος και τους ψηφίσει.
Τέτοιες μέρες όμως, επέτειο του μεγάλου μπάχαλου και της λεηλασίας, πώς να κρυφτούν; Τόσα χρόνια αγκαλιά με το περιθώριο, πιάσανε εξαρχειώτικες ψείρες. Κρυολογεί η «Ρόζα» και η ΚΟΑ, βήχει «προοδευτικά» φλέματα ο Σκουρλέτης. Πήρανε τον «Αλέξη», χωρίς να μπορεί να ερωτηθεί το αδικοχαμένο παιδάκι, και φτιάξανε νέα παραμύθα. Ετήσιες ημέρες ανομίας. Κι όποιος τους τη «λέει» για τις φασίζουσες αντιλήψεις και πρακτικές τους, για τις τυχοδιωκτικές εμφυλιοπολεμικές ανακοινώσεις της νεολαίας τους, περνάει από το Έκτακτο Ορεινό Ανταρτοδικείο του ψιλοεπαναστάτη, που μοιράζει ταμπέλες και προοδευτιλίκι ή φασιστόσημο.
Ξέρετε γιατί εκνευρίστηκε ο κυρ Σκουρλέτης; Υπάρχει βαθύτερος λόγος. Είχαν μάθει με μια βολική Κεντροδεξιά, περιδεή κι ενοχική.
Είχαν μάθει να κάνουν «επανάσταση» κι «αγώνες» εκ του ασφαλούς. Μόνο που δεν ζήτησαν κι επιχορήγηση.
Θέλεις, ρε φίλε΄, να πάρεις την εξόφθαλμο βρογχοκήλη σου και να κηρύξεις εξέγερση; Κάντο. Αλλά θα υποστείς τις συνέπειες του Νόμου. Έχουμε κι απ’ αυτόν.
Είτε έχεις ξυρισμένο κεφάλι, δέρνεις και σηκώνεις, όλως …τυχαίως, το δεξί σου χεράκι τεντωμένο, είτε είσαι φρίκουλας με παλαιστινιακό μαντήλι, μπουκάλι – βενζίνη – στουπί, σβέρκωμα και στο γκιζντάνι, όπως έλεγε ο σπουδαίος Βέγγος την γνωστή και ως «ψειρού».
Δέος πάντως για το ψευδοεπαναστατιλίκι σου δεν θα νοιώσουμε, δεν θα στο επιχορηγήσουμε, δεν θα σου κάνουμε και μασάζ.
Είναι στην ελεύθερη βούληση του οποιουδήποτε να αποπειραθεί να «εξεγερθεί», να επιχειρήσει να τα κάνει γης μαδιάμ. Είναι όμως κι υποχρέωση της συντεταγμένης πολιτείας να τον μπαγλαρώσει, για να προστατεύσει τα δικαιώματα των πολλών από την τυχοδιωκτική ασυδοσία των λίγων, ότι ιδεολογικό επίχρισμα κι αν έχουν.

Θα σας πω λοιπόν μια αληθινή ιστορία και να κρατήσουν σημειώσεις κι οι χατζατζάρηδες της Επιτροπής Πολιτικών Φρονημάτων της Κουμουνδούρου:
Ήταν τότε, σε μια από τις αλλεπάλληλες ελληνικές «Νύχτες των Κρυστάλλων», των «Δεκεμβριανών», με δικαιολογία τον φόνο του Γρηγορόπουλου. Τώρα τα Τάγματα Εφόδου δεν ήταν εθνικοσοσιαλιστές Άριοι, ήταν συριζαίοι, ξαδερφάκια τους κουκουλοφόροι, ανάρχες, οργισμένα πιτσιρίκια, που μερικές φορές τα καθοδηγούσαν οι …δάσκαλοι τους, εγχώριοι κι αλλοδαποί πλιατσικολόγοι κι εκβιαστές, που έσπαγαν κι έκαιγαν από τράπεζες μέχρι ανθοπωλεία και στην θέση των εβραίων ήταν μαγαζάτορες, περιπτεράδες, άσχετοι που τους κάψανε το αμάξι ή τη μηχανή, που ακόμη χρωστούσαν. Καλός φίλος και σοβαρός άνθρωπος, έζησε και μου αφηγήθηκε κάτι αξέχαστο.
Το μαγαζί του είναι στην Φιλελλήνων. Δεν έχει ρολά. Μόνο τζαμαρία. Τι να κάνει, ε, σαν λίγο τρελλός που είναι, πήγε και στήθηκε μόνος του μπροστά στο μαγαζί, να το υπερασπιστεί όπως λάχει. Περνάει το μπλοκ του ΚΚΕ. Μπετόν αρμέ η περιφρούρηση. Δεν ανοίγει μύτη. Πήρε τηλέφωνο κι έναν φίλο του απ’ το ΠΑΜΕ κι ήρθε ο άνθρωπος και στέκονταν μαζί μπροστά στην τζαμαρία.
Έρχεται το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγει η περιφρούρηση και βγαίνουν από το σωρό κάτι τύποι με λοστούς και μια ολοκαίνουργια βαριοπούλα. Φρέσκια. Πάνε απέναντι και σπάνε τα μαγαζιά και μια αεροπορική εταιρεία, πέφτει και το σχετικό μπουρλότο και έρχονται μετά στην άλλη μεριά κατευθυνόμενοι προς το μαγαζί του φίλου μου, που αρχίζει να φωνάζει «τι κάνετε ρε, δικό μου είναι το μαγαζί » κλπ. Ατάραχα τα παλικάρια, δεν επιμένουν, πάνε στο διπλανό μαγαζί, που δεν ήταν κανείς εκεί, το κάνουν ίσωμα, ξαναμπαίνουν στο μπούγιο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισαν, όλοι μαζί οι «προοδευτικοί» και καραδημοκράτες.
Απλά πράγματα, κυρ Σκουρλέτη μου, που εθίγη και το δημοκρατικό σου φρόνημα. Αυτά που ξέρατε, τελειώσανε.
Και πείτε μας ότι θέλετε, αρκεί να μην μας πείτε πως είμαστε σαν τα μούτρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου