ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Φεύγουν Ζώης από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και άλλοι πέντε

Μοιραστείτε το στο facebook
Ο πρώτος… ανεξάρτητος που άνοιξε κι επισήμως την πόρτα ήταν ο Χρήστος Ζώης ο οποίος με επιστολή του υπέβαλε την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες..

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε προηγουμένως το antinews τρεις  ακόμη βουλευτές και δύο στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. θα κουνήσουν το μαντίλι στον κ. Καμμένο μέχρι το μεσημέρι. Πρόκειται για τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Γιάννη Κουράκο, την αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, τον Κώστα Μαρκόπουλο, τον εκπρόσωπο του κόμματος και τον κ. Γιαννάκη. Επίσης, αναμένεται να υπάρξει κύμα παραιτήσεων και άλλων κορυφαίων στελεχών των ΑΝ.ΕΛΛ.
Η δήλωση του κ. Ζώη έχει ως εξής:
Η δήλωση που είχα κάνει στις 19/03/2012, πριν την ένταξη μου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατέληγε ως εξής:
Τις ημέρες που προηγήθηκαν άκουσα πολλούς, πάρα πολλά και μέτρησα τις γνώμες και τις παροτρύνσεις. Δεν διακατέχομαι απ΄ το άγχος της «πολιτικής αποκατάστασης» ούτε ορίζουν τις αποφάσεις μου οι «υποσχέσεις» και οι κάθε είδους «αμοιβές». Μόνο κίνητρο μου είναι η πορεία της χώρας και η ανάγκη να εργαστούμε για ναλλάξουμε τη μοίρα μας. Τη μοίρα που ορίζουν σήμερα ψυχροί, αδιάφοροι και κυνικοί λογιστές που βλέπουν μπροστά τους μόνο το κέρδος και αγνοούν τον άνθρωπο.
Σαυτή την κρίσιμη περίοδο αποδέχομαι την πρόταση του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συστρατεύομαι στον αγώνα τους. Θα εργαστώ για να αποτελέσουμε όχι μόνο μια δύναμη έκφρασης της λαϊκής αντίδρασης αλλά και φορέα μια ς πρότασης η οποία συμβάλλει στην αναγκαία για τον τόπο Εθνική Στροφή.
Με ρόλο ισότιμο στην Ευρώπη. Η Ελλάδα δεν είναι αποικία.
Με Εθνική Αξιοπρέπεια. Οι Έλληνες δεν είμαστε παρίες ούτε πειραματόζωα
Ό,τι είχα τότε δηλώσει εξακολουθεί να ισχύει και να το πιστεύω σήμερα περισσότερο από ποτέ. Εάν είχα μια ελαχιστότατη επιφύλαξη, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής, σήμερα το πρωί, ακούγοντας τη συνέντευξη του προεδρεύοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ραδιοφωνικό σταθμό εγκατέλειψα κάθε ελπίδα. Κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το «χάος», την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία.
Είναι προφανές ότι από τη στιγμή τούτη υποβάλλω την παραίτηση μου στους συνεργάτες μου με τους οποίους δούλεψα 24 ώρες το 24 ώρο σε συνθήκες πολιτικά και τεχνικά δύσκολες. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι καλό κουράγιο.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλους όσοι μοιραζόμαστε όχι μόνο τις ίδιες πολιτικές απόψεις αλλά και το ίδιο πλαίσιο αρχών και αξιών.
Ο αγώνας μας είναι ιερός. Οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε και να τον προστατέψουμε από άστοχες έως και επικίνδυνες για τη χώρα ιδέες που είναι άγνωστο που και πως κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. το κομμα των καραγκιοζηδων...

    καλα να παθουν οσοι τους ψηφισαν..

    αφου πιστευουν σε ελοχιμ ψεκασμους κτλ καλα να παθουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή