ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το καζάνι που βράζει στην ΕΡΤ πέταξε πρώτον τον Κ. Σπυρόπουλο

Μοιραστείτε το στο facebook
Το καζάνι που σιγοβράζει στη λεωφόρο Μεσογείων, σιγά – σιγά σκάει και οι κακές επιλογές στις διευθυντικές θέσεις, ώρα με την ώρα αποκαλύπτονται..
Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ χθες, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Κώστα Σπυρόπουλου από τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης. Προσωρινά χρέη Γενικού Διευθυντή θα εκτελεί ο Τζόνι Καλημέρης, αλλά αφού τα έχουμε δει όλα στην ΕΡΤ μπορεί να τον δούμε και μόνιμο.
Τώρα γιατί απομακρύνθηκε ο κ. Σπυρόπουλος λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή του, κι ενώ είχε θητεύσει και στο παρελθόν στο Ραδιομέγαρο αυτό είναι άγνωστο, αλλά πολλά ακούγονται. Κάποιοι είπαν ότι η αρχή έγινε όταν κόπηκε το περίφημο φιλί σε μια αγγλική σειρά. Όμως, το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε όταν ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να υπέγραψε δεσμευτική για την ΕΡΤ επιστολή με την οποία είχε «κλειστεί» η τουρκική σειρά Κισμέτ. Η εκπομπή δε θεωρήθηκε σωστό ότι έπρεπε να μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι ενώ δεν είχε περάσει κι από την επιτροπή κοστολογίου. Από εκεί κι έπειτα μπορεί να υπάρχει και η λογική της απόλυσης για να εκτονωθεί η κατάσταση.
Ο επικεφαλής κ. Σίμος και οι υπόλοιποι «στρατηγοί» του καναλιού, θέλοντας να σώσουν τις θέσεις τους που έτριζαν μετά το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει στην ΕΡΤ, έδιωξαν τον πιο αδύναμο κρίκο. Όμως, αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο θα έχουν και την ίδια τύχη.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου