ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έξι ιστορίες καθημερινής τρέλας στο κόμμα του Π. Καμμένου

Μοιραστείτε το στο facebook
Οι βουλευτές και τα στελέχη που έκλεισαν με πάταγο την πόρτα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έζησαν ιστορίες καθημερινής τρέλας δίπλα στον Πάνο Καμμένο..
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αποφάσιζε μόνος του χωρίς να ενημερώνει κανέναν: είναι ότι μέσα από μια φράση τίναζε στον αέρα όλη τη στρατηγική και τη στοιχειώδη κομματική λειτουργία που -μάταια- προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οι πρώην συνεργάτες του…
«Η Μέρκελ είναι στον Αστέρα  Βουλιαγμένης από το Σάββατο!»

Παραμονή της επίσκεψης της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα και ο πυρήνας των στενών συνεργατών έχει συγκεντρωθεί στα γραφεία της Καλλιθέας για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της «αυριανής επιχείρησης» των ΑΝ.ΕΛ. επιδίδοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας στη γερμανική πρεσβεία. «Πρόεδρε, σύμφωνα με το πρόγραμμα η Μέρκελ φτάνει στο αεροδρόμιο στις 12.00 το μεσημέρι…», είπε στέλεχος στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος θέλησε να αποστομώσει τους συνομιλητές του με τις πληροφορίες του, λέγοντας: «Ποια Μέρκελ; Ποιο αεροδρόμιο; Η Μέρκελ είναι στον Αστέρα Βουλιαγμένης από το Σάββατο!».
«Καλά, εκεί είστε; Δεν πάτε για κανένα μπάνιο;»

Βέβαια, τα σοβαρά και τα ευτράπελα είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι όπου ο Πάνος Καμμένος -κατά τις ίδιες πηγές- έκανε διακοπές επί δύο ολόκληρους μήνες, ενώ εθελοντές, μέλη και στελέχη έδιναν την αντιμνημονιακή μάχη με πάθος σε μια περίοδο που η χώρα ήταν με το ένα πόδι… έξω από το ευρώ και τα… κλιματιστικά δεν λειτουργούσαν στα γραφεία της Καλλιθέας. «Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Επαιρνε τηλέφωνο το γραμματέα του κόμματος και έλεγε: “Καλά, εκεί είστε; Δεν πάτε για κανένα μπάνιο;”».
Ο αντιμνημονιακός αγώνας και το περίφημο non paper

Τα πιο σοβαρά όμως άρχισαν όταν ο Πάνος Καμμένος κάλεσε έξι βουλευτές στο σπίτι του, όπου έδωσε σαφείς κατευθύνσεις του αντιμνημονιακού αγώνα: «Μας εξηγούσε επί μία ώρα ότι πρέπει να είμαστε “φρεναρισμένοι” για να μην πιάσει το κόμμα την “καυτή πατάτα” της χρεοκοπίας αλλά να κυβερνήσει μετά». Τα φτερά κόπηκαν ακόμη περισσότερο με την απίστευτη υπόθεση του περίφημου non paper: «Είμαστε συγκεντρωμένοι είκοσι άνθρωποι στο γραφείο του “παγωμένοι”, μετά τη διάψευση της Προεδρίας της Δημοκρατίας ζητώντας εξηγήσεις. Ο Καμμένος άρχισε να ορκίζεται σε ό,τι έχει ιερό και να ωρύεται ότι είναι προβοκάτσια… Μας έπεισε ότι έτσι θα είναι».
Το μπάχαλο με την επίσκεψη στη ΔΕΘ

Παραμονές της επίσκεψης στη ΔΕΘ και τα στελέχη οργανώνουν την κινητοποίηση των οπαδών και των μελών στη συμπρωτεύουσα. Η διοικούσα επιτροπή της Θεσσαλονίκης δεν είχε πάρει κανένα μήνυμα από τον πρόεδρο και το βάρος έπεσε στα στελέχη της Αθήνας. «Ο Καμμένος όμως είχε δώσει εντολή στο σύζυγο της βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλας Ξουλίδου, να πάει στα γραφεία της διοικούσης επιτροπής και να ζητήσει τα κλειδιά από τον επικεφαλής για να αναλάβει ο ίδιος έπειτα από εντολή προέδρου την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη! Αποτέλεσμα;», λέει στέλεχος που έζησε την… εμπειρία: «Μαζικές παραιτήσεις μελών και στελεχών το ίδιο βράδυ. Τρέχαμε να τα μαζέψουμε, γιατί την επόμενη μέρα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη ο Καμμένος…».
Η πρόταση για το δολάριο

Ξαφνικά, όπως όλα στους ΑΝ.ΕΛ., μπήκε στη ζωή τους το δολάριο. «Πρόεδρε, η πρόταση αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα βγαίνει από το ευρώ», προσπάθησαν να συνετίσουν τον Πάνο Καμμένο κι εκείνος έδειξε να κατανοεί την αγωνία τους. «Ακολούθησε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου των νέων επιχειρηματιών στο γραφείο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή και οι άνθρωποι βγήκαν… αποσταθεροποιημένοι, αφού ο Καμμένος είχε αναλύσει την πρότασή του για το δολάριο»…
Το χάος με την παραίτηση της Κ.Ο. για την πρόκληση πρόωρων εκλογών

Σάββατο βράδυ και αρχίζει να κυκλοφορεί στο αγαπημένο του Διαδίκτυο ότι θα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του για να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές. Τα τηλέφωνα άναψαν κρούοντας κώδωνα κινδύνου ότι κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό, όμως ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ήταν καθησυχαστικός. Την επόμενη μέρα, ο «Αγγελιοφόρος» είχε την πρόταση-βόμβα του Πάνου Καμμένου μέσα από συνέντευξή του, όπου εξηγούσε πώς μπορεί να «μπλοκάρει» τα μέτρα, προκαλώντας εκλογές μέσω ομαδικής παραίτησης βουλευτών. Μόλις τα στελέχη του διάβασαν την πρόταση «Εμείς κατ’ αρχάς δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους» ξέσπασε η πρώτη κρίση.
Ο Χρήστος Ζώης -νομικός και στέλεχος του κόμματος- απειλούσε να παραιτηθεί και έσπευσαν να τον συγκρατήσουν μια κυρία βουλευτής κι ένας στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Και οι δύο επικοινώνησαν με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., ο οποίος και πάλι ήταν αποστομωτικός. «Μου το είπε ο Κασιμάτης, ο συνταγματολόγος», ισχυρίστηκε και οι δύο «μεσολαβητές» μετέφεραν ήσυχοι την απάντησή του στον εκπρόσωπο του κόμματος. Μόλις εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε ήδη… διολισθήσει σε άλλες θέσεις μέσα από το Διαδίκτυο, και είδε τον Χρήστο Ζώη έτοιμο να εκραγεί, του είπε: «Καλά όλα αυτά που λες, αλλά μας έδωσε συγχαρητήρια ο Λαζόπουλος!». «Ε, τότε φέρε τον Λαζόπουλο να κάνει τη στρατηγική», απάντησε ο πρώην βουλευτής.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου