ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Έπεσαν στο καθήκον... (Τραγικές φωτογραφίες)

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε, λίγο πριν τις 9.00 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ..
τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το ασθενοφόρο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και στη συνέχεια συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο και ακολούθησαν τρεις εκρήξεις.

Νεκροί ανασύρθηκαν ο γιατρός διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δ. Β. καθώς και ο διασώστης και πρόεδρος των εργαζομένων, Β. Κ. Ο οδηγός του ασθενοφόρου νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το ασθενοφόρο, είναι καλά στην υγεία τους αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο πήγαινε να παραλάβει περιστατικό, χωρίς όμως αυτό να έχει διευκρινιστεί.

Αυτόπτης περιγράφει πως πέθαναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη

Τις τελευταίες στιγμές του Δ. Β. και του Β. Κ. που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της τραγωδίας.
Ανέφερε ότι οι δύο άνδρες ήταν ζωντανοί όταν ανετράπη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν την ώρα που σημειώθηκαν οι φονικές εκρήξεις και ξέσπασε η φωτιά που έκανε στάχτη το όχημα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου. Οι άνθρωποι πάσχιζαν να βγουν από το όχημα. Φώναζαν και ζητούσαν βοήθεια. Μου φώναζαν και εμένα, μου φώναξαν σώσε με αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω.

Τους άκουγα να φωνάζουν, τους έβλεπα να καίγονται αλλά με τις εκρήξεις κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει», ανέφερε συμπληρώνοντας «Ξέσπασε φωτιά, το φορτηγό σηκώθηκε στον αέρα από την έκρηξη... Μετά οι φωτιές επεκτάθηκαν παντού στην καμπίνα, στα καθίσματα, στο κρεβάτι, στα σεντόνια... Αν δεν ήταν η φωτιά θα ζούσαν και οι δυο. Ήταν τόσο δυνατή η έκρηξη που αν ήταν άλλα άτομα κοντά θα θρηνούσαμε περισσότερα θύματα».

Ο αυτόπτης είπε ακόμη ότι και οι δυο είχαν δώσει την ψυχή τους για την υπηρεσία και έπεσαν στο καθήκον. Ο οδηγός του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στα πόδια.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η σύζυγος του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για το τροχαίο και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στην συνέχεια προσπάθησε να επικοινωνήσει με το σύζυγό της στο τηλέφωνο ωστόσο εκείνος δεν απαντούσε.

Σε επικοινωνία με την υπηρεσία την ενημέρωσαν ότι ο σύζυγός της ήταν μέσα στο μοιραίο όχημα και ότι μεταφερόταν ζωντανός στο νοσοκομείο...




  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου