ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Οι Παπακωνσταντίνου και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες

Μοιραστείτε το στο facebook
Μέσα στην τούρλα των αποκαλύψεων γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ και τις “λαθροχειρίες” του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μπορεί να φαίνεται μια μικρή λεπτομέρεια...
Δείχνει όμως, πολλά. Πρόκειται για το “Συκιαρίδειο Ιδρυμα” για παιδιά με ειδικές ανάγκες, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Συμεών Σικιαρίδης, σύζυγος της ξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ελένης Παπακωνσταντίνου, που και των δύο τα ονόματα ήταν στην αρχική λίστα Λαγκάρντ, αλλά, ως εκ θαύματος, εξαφανίστηκαν. Και η εξαδέλφη ήταν μέλος του ΔΣ του Συκιαρίδειου.

Θα θυμάστε όλοι την προ μηνών ανάλγητη κίνηση να μπεί λουκέτο στο Ιδρυμα, με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο εκατοντάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες, των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν τρόπο να τα συντηρήσουν. Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ως “εγκέφαλο” αυτής της κίνησης, τον κ.Σ.Συκιαρίδη. Θα’ χε ενδιαφέρον να μάθουμε τι στάση κράτησε η σύζυγος του, αν και κατά πληροφορίες από τη μεριά των εργαζομένων, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύζυγό της.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, μετά από παρέμβαση της κυβέρνησης, των αρμοδίων υπουργείων Πρόνοιας, και Υγείας, το Ίδρυμα δεν έκλεισε. Αντιμετωπίζει όμως, τεράστια προβλήματα, και έχει φτάσει στο σημείο να αναζητά βοήθεια και “ελεημοσύνες” από διάφορα Ιδρύματα επιχειρηματιών. Να σημειωθεί ότι ο κ.Σικιαρίδης, ο οποίος μάλλον δεν φαίνεται να χαρακτηρίζεται από φιλάνθρωπα αισθήματα απέναντι στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους, φημίζεται για τις στενές σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου