ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Θερμό επεισόδιο Κούγια - Μπέου - Παπαδόπουλου στην Γλυφάδα

Μοιραστείτε το στο facebook
Ήταν λίγο μετά λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι όταν ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στο Rich της Γλυφάδας όπως συνηθίζει πολλά μεσημέρια. Σε κάποιο..
κοντινό τραπέζι καθόταν ο Αχιλλέας Μπέος με τον Γ. Παπαδόπουλο συγκατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, προς στιγμήν επικράτησε ένταση όταν..... τα βλέμματα των ανδρών διασταυρώθηκαν. Εν συνεχεία ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από το μαγαζί ενώ καθώς περνούσε μπροστά από το τραπέζι του Αλέξη Κούγια που γευμάτιζε ατάραχος με ένα φίλο, του εξαπέλυσε φραστική επίθεση και κάθισε έξω από την είσοδο. Λίγο αργότερα ο Γ. Παπαδόπουλος πέρασε από το τραπέζι του στάθηκε για λίγο από πάνω του είπε κάτι χαμηλόφωνα και από τις κινήσεις του Αλέξη Κούγια φάνηκε σαν να του έλεγε κάθισε.
 Οι δύο άντρες, Μπέος και Παπαδόπουλος κάθισαν εμφανώς εκνευρισμένοι για λίγη ώρα έξω από την καφετέρια και όταν αποχώρισαν ο πρώτος φώναζε στην είσοδο "στο λαιμό να σου κάτσει που...." λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη που είχε ειδοποιηθεί από παρευρισκόμενους προφανώς μια και ο γνωστός δικηγόρος βρίσκετε υπό προστασία μαρτύρων για την γνωστή υπόθεση των στημένων αγώνων. 


Αναρτήθηκε από  Νυχτοβάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου